Position: sygdoms > kræft >

alternativer til LiPo

  

Du skal bruge:

Ifølge Dr. James Vogel , fedtsugning er ideel for folk , der allerede er tæt på en sund kropsvægt og søger operation for at satse på områder af fedt stædig til kost og motion . Teknologiske fremskridt har resulteret i flere ikke-kirurgiske muligheder for at reducere lommer af fedt . Da disse muligheder er noninvasiv , de er mere omkostningseffektive for forbrugerne i form af prisfastsættelsen af de procedurer og opleve lidt at ingen postsurgical nedetid fra arbejde og andre daglige aktiviteter .

Velasmooth


Velasmooth bruger en Food and Drug Administration godkendt medicinsk udstyr , der bruger radiofrekvens og optiske lysenergi at smelte cellulite . Den Velasmooth Processen opvarmer overfladen af huden og derved forbedre blodcirkulationen , og lindrer muskelsmerter . Velasmooth kan bruges til at glatte både store og små områder af huden . Det er nyttigt på halsen , hofter , mave , flanker , bh linje , kalve , arme og balder .

Thermage


fremmes af " Dr. Oz " show , blev Thermage forklares med Dr. Doris Day som en effektiv behandling for tab af hudens elasticitet , som opleves af kvinder i 40'erne . Thermage strammer slap hud , rynker glatter og stimulerer collagen generation i huden . Det er en håndholdt enhed , der virker ved radiofrekvensudstyr . På grund af sin størrelse , kan det anvendes i ansigtet , under øjnene , hage , hals og hænder . Svarende til profilstyring fordelene ved fedtsugning er Thermage også bruges til at stramme huden under armene , maven og balder .

Lipodissolve


Lipodissolve , også kaldet " frokosttid LiPo , " indebærer modtagelse injektioner af den primære ingrediens , phosphatidylcholin . Phosphatidylcholin er godkendt af FDA som en hjerte-kar- medicin til at nedbryde fedt i blodet . Det er dog ikke godkendt til brug som en lokaliseret fedt injektion . Den første offentlige bekymring lipodissolve er , at den samlede ingrediens listen ikke er standard . Det administreres med varierende lægemidler , afhængigt af behandlende læge . For det andet , mens mange patienter har rapporteret positive resultater med den procedure , der er mange andre, som har åbent klaget over alvorlige allergiske reaktioner over for de stoffer, de fik , herunder en komplet nedbrydning af huden ligner en kødædende virus eller bakterier .

Zerona Laser

Zerona terapi er FDA-godkendt og bruger en kold laser til eksterne trænge fedtceller , flydende og skrumpende dem . Når emulgeret , fedtvæv bevæger sig ind ekstracellulært til ved absorberes og til sidst skylles ud af patientens lymfesystemet . Med fedtsugning , der bruger laser terapi , er fedtvæv suctioned straks gennem en rustfri stålrør , hvilket gør det invasive .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------