Position: sygdoms > kræft >

hvordan du fjerner tånegle

  Fjernelse af en toenail er en medicinsk procedure kaldet matricectomy . En matricectomy udføres i tilfælde af svær svampeinfektion , indgroede negle eller negle skade . Læger vil bruge kemiske fjernelse eller laserbehandling for at fjerne den såkaldte søm matrix . Fjernelse af en toenail er ikke noget, man skal forsøge at gøre dig selv . Du kan medføre alvorlig personskade og varige skader på anden måde
1 .
Find en ortopæd , som er en læge, som har specialiseret sig i behandling af underbenet , fod og ankel . At finde en ortopæd i nærheden af dig , gå til den amerikanske føromtale Medical Association hjemmeside ( se Resources ) . Klik på " Find en ortopæd . " På næste skærmbillede skal du indtaste din by , stat og de første tre cifre i dit postnummer . Tryk derefter på " Søg ". På næste side vil du se en liste over fodterapeuter og kontakt numre for hvert .
2 .
Kontakt en ortopæd . Når du taler med receptionisten , fortælle hende, at du gerne vil lave en aftale for at se lægen . Receptionisten vil formentlig bede dine symptomer , og de vil planlægge dig i for en aftale .

3 .
Gå til din udnævnelse . Fortæl ortopæd alle dine symptomer såsom smerter , hævelse , besvær gå og enhver udtømning fra området . Han vil se på dine tånegle og beslutte , om en matricectomy er det rigtige for dig . Hvis dette er tilfældet , kan de omlægge dig til at komme tilbage til en fremtidig aftale til at modtage kirurgi .

gode råd og advarsler


 • Recovery gange for en matricectomy er 02:58 uger. Og på den anden uge , vil ortopæd sandsynligvis ringe tilbage til dig på klinikken for at sikre , at området er heler ordentligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------