Position: sygdoms > kræft >

hvordan du udskifter en deflateret saltvand brystimplantater

   Brystimplantater er almindelige . Videnskaben og teknologien bag brystimplantater er kommet langt siden deres begyndelse. I dag er der mange forskellige valg af profil og størrelse , men de to primære muligheder for implantat -type er stadig saltvand og silikone . Saline implantater , der blev henført inden fremkomsten af nutidens moderne implantater har en tendens til at lække og blive deflateret . Udskift deflateret saltvand brystimplantater ved at søge lægehjælp , udvælge den bedste erstatning implantatet og shopping for kirurgen og pris , der opfylder dine behov .
1 .
Forskning fordele og ulemper ved silikone og saltvand implantater . De risici med implantationskirurgi er ikke , hvad de engang var på grund af moderne teknologi, der reducerer risikoen for lækage og deflation . Men nogle risici stadig er forbundet med implantater . Den endelige udseende af dit implantater vil også variere afhængigt af typen af implantatet valgt .
2 .
Vælg en kirurg og medicinsk center , som du føler dig tryg med og i stand til at opfylde dine omkostninger og proceduremæssige behov . Kirurger afgift forskellig størrelse til at erstatte et implantat . Generelt at kirurgi erstatte et implantat koster mindre end oprindelig placering . Overvej dit helbred , mængden af lækage og deflation , der er sket , og hvad du gerne vil have det endelige resultat være, før du vælger en kirurg .

3 .
Søg læge fra din praktiserende læge før at vælge at implantat-udskiftning kirurgi . Du bør have en fysisk foretaget af en læge , der ikke er forbundet med kosmetiske kirurg blot for at sikre din krop , er sundhed og interesser beskyttes . Du kan også vælge at have en ultralyd eller mammografi til at opdage implantat lækage . Hvis du er helt rask , så kan du beslutte, om at gå videre med det kosmetiske forhandling uden unødvendig risiko for dit helbred .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------