Position: sygdoms > kræft >

hvordan du udskifter silikoneimplantater med saltvand

   Brystforstørrelse , som enhver kosmetisk kirurgi , bærer vigtige valg , der skal løses , før en operation . Tilsvarende ændrer brystimplantater af silikone til saltvand er en proces , der omfatter en række beslutninger , som bør overvejes , før planlægningen af proceduren . Selvom både implantat typer bære risikoen , kan de forskellige fordele ved implantater gør saltvand en mere tiltalende materiale . Forståelse af metoden til at erstatte silikoneimplantater med saltvand kan betyde , at du er tilfreds med slutresultatet i de kommende år .
1 .
sikre den nødvendige midler til en saltopløsning bryst-implantat operation . Hvis du har en forsikring , skal du ringe til firmaets kundeservice for at afgøre, om din politik dækker brystforstørrelse eller udskiftning. Mange forsikringsselskaber dækker ikke kosmetisk kirurgi , da den ikke indebærer livstruende sygdomme . Du skal muligvis bruge din egen indkomst eller opsparing til at betale for operationen .
to .
Planlæg en høring med en plastikkirurg for at tale om din interesse i at erstatte din silikoneimplantater med saltvand . Hvis det er muligt , bruger de samme læger , der udførte den oprindelige silikone implantat operation . Lægen kan vurdere og redegøre for eventuelle risici , der ledsager den operation, samt give et prisoverslag .

3 .
Vælg en tekstur for dine brystimplantater . Texture er et vigtigt aspekt af brystimplantater på grund af sin rolle i den naturlige udseende af brystet . En tekstureret implantat vil blive på plads inde i brystet , i modsætning til en glat implantat , der bevæger sig mere frit . Textured implantater , dog er mere tilbøjelige til at rynker og folder hos kvinder med tynde huden på brystet . Glat brystimplantater sikre glattere hud , men kan blive skæmmet i brystet over tid .
4 .
Vælg en figur til din brystimplantater . Din krop størrelse bør spille en stor rolle i denne beslutning , fordi formen på dit implantat kan betyde forskellen mellem en fysisk eller unaturlig bryst udseende . Typisk , brystimplantater findes i to former : runde og dråbeformede . Runde brystimplantater bruges oftere i augmentation operationer , men kan se unaturlige i tyndere kvinder med mindre bryster fedt . Tear-drop implantater normalt anvendes til kvinder, der har brug for genopbygning operation eller har tynde hud .
5 .

Vælg en størrelse til din saltvand brystimplantater . Selvom du kan vælge enhver størrelse implantat , større implantater befordring af mere risici under og efter operationen . Desuden , hvis du ønsker mere naturligt optræder bryster , kan du vælge en saltvandsopløsning implantat størrelse , der passer til din kropstype.
6 .
Planlæg MR scanninger , der skal udføres efter din salt-implantat udskiftning . MR -scanninger vil kontrollere , om implantatet er utæt . Du bør have en MR- scanning af dine bryster hvert andet år for at afgøre integritet af implantatet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------