Position: sygdoms > kræft >

hvordan man bruger en kirurgisk hemostat

   Kirurgisk hemostats anvendes i en række medicinske procedurer . De små scissorlike instrumenter er for det meste anvendes til at kontrollere blødning og håndtere engangsartikler som gaze eller vatkugler under kirurgiske procedurer . Det hemostats skal være både steriliseret og ordentligt undersøgt før brug med den patientpopulation . Lagring og overførsel af alle brugte hemostats er lige så vigtig som god brug under selve proceduren . Bekæmpelse af infektioner , skal de lokale afdeling retningslinjer og nationalt anerkendte standarder alle betragtes , når man bruger kirurgiske hemostats .

Du skal bruge:
Hemostat
. 2- af -2 tommer gaze .


1 .

Bekræft sterilisering . Sørg for, at den kirurgiske hemostat udfyldt korrekt sterilisation forud for patient . Du kan opnå dette ved at kontrollere sterilisering logfil, som ledsager hver autoklave , eller kontrol af sterilisation mærkat sat på det tomrum segl , som indeholdt hemostats . Du kan også kontrollere , at vakuum forseglingen ikke blev beskadiget eller brudt før åbning . Hvis du ikke kan bekræfte sterilitet hemostats , så instrumentet skal gennemgå fuld sterilisation før patient .
2 .
Don handsker eller beskyttelsesudstyr. At øve ordentlig bekæmpelse af infektioner , skal du don værnemidler forud for hans håndtering af enhver kirurgisk emne, der kan komme i kontakt med en patient . Du skal don korrekt handsker , briller , hovedbeklædning og kjole inden begyndelsen af proceduren . Hertil kommer, at den type procedure skal udføres , kan ikke kræve opretholdelse af et sterilt felt , og du kan ikke være forpligtet til at bære sterile handsker .
3 .
Undersøg hemostats for renlighed . Tjek hemostats for tilstedeværelse af vand pletter , der kan forblive efter dampsterilisering processen . Du kan også ønske at kontrollere for tilstedeværelse af rust og snavs på hemostats . Hvis snavs , rust eller pletter er fundet , følg derefter din afdeling retningslinjer for dekontaminering og instrument til rådighed.

4 .
Undersøg hemostats for funktionen. Du skal sørge for , at hemostats fungerer korrekt før brug med patienten . Førstepladsen tommel-og pegefinger i bunden og toppen ringe hhv . Derefter åbne og lukke hemostats ved hjælp af en klemme bevægelse . Du bør inspicere kæber til at sikre , at de åbner og lukker jævnt . Undersøg aksel hemostats at sikre , at det ikke er bøjet eller misvisende. Du skal også inspicere skralde forsamling for at sikre , at det låser og låser op uden hindringer. Den skralde skal også fortsat være låst uden for tidligt udgivelse . Du kan kontrollere dette ved at låse hemostats ned på en 2x2 gaze til at inspicere funktion . Hertil kommer , at yderligere hemostats også er forberedt til inspektion og brug .
5 .
Betjen hemostats . Som beskrevet ovenfor , begynde at gå ved at placere tommel-og pegefinger i hemostat ringe. Åbne, lukke og sikre de hemostats ved hjælp af en klemme bevægelse af hånden . Den hemostat skal fungere korrekt i hele den kirurgiske procedure . Flex din hånd i mellem brug for at undgå kramper eller muskel -stamme . Sørg for, at hemostats af korrekt størrelse anvendes med de angivne procedure .
6 .

Forbered hemostats for dekontaminering . Mange sundhedsfaciliteter sættetid anvendes varigt kirurgiske elementer i en godkendt løsning forud for dekontaminering . Dette gøres for at forhindre hærdning af bio-materiale under overførsel til dekontaminering . Kirurgisk Punkter skal lægges i blød i en godkendt kemisk løsning . Du skal også sikre, at ingen , som anvendes eller er forurenet kirurgiske instrumenter kommer i kontakt med rent eller steriliserede instrumenter under overførslen . Alle engangsartikler skal anbringes i en en godkendt beholder til opbevaring og transport formål .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------