Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan genoprette fra ankelleddet fusion

  Fodleddet fusion eller arthrodese en operation , der sammensmelter knogler i anklen sammen om at lette smerter og øge vifte af bevægelse . Det udføres , når ekstremt slid , der forårsages af arthritis , tidligere frakturer eller alder svækker anklen . Motion er nøglen til nyttiggørelse , men du skal være forsigtig . Farende ind i motion og anstrengende aktivitet kan re-skade i anklen og forårsage forlænget tid på krykker

Fem måder at genvinde bevægelse


1 .
Når overvinde fodleddet fusion , er det bedst at holde din ankel forhøjet og parallelt med hjertet . Dette vil aflaste fælles spændinger og øge blodgennemstrømningen til anklen . Når man sidder , prop det op med håndklæder , og når du forbereder at gå i seng , for at bruge puder vedligeholde elevation . Hvis du er tilbøjelig til at vende og dreje , surround din ankel med puder til at vågne selv op, når du begynder at rulle over .
2 .
Efter operationen , til at arbejde gradvist øge styrken af dine ankel . Begynd enkle øvelser med det samme. Dette vil forhindre, at anklen fra stiv og øge sin vifte af bevægelse . Start med ankel pumper . Flex din fod og langsomt sænke det mod jorden , hvis det er muligt , rører gulvet . Bøj foden langsomt frem og tilbage , holder den på plads , hvis du føler en øget spænding . Må ikke haste . Hurtigt pumpe foden op og ned kan re-skade i anklen på grund af unødvendig stress .

3 .
Tilføj resistens over for din øvelser som din styrke øges . Placer en lille håndklæde eller vaskeklud på gulvet og sidde på jorden med begge ben strakt ud foran dig . Prøv at få fat i håndklædet med tæerne i din sårede ankel . Når du gribe den , langsomt hæve det op, indtil den peger mod loftet . Dette vil prøve ikke kun fleksibilitet anklen , men plads vægt på det , som det løfter klud . Hvis øvelsen begynder at blive for let , at finde noget tungere at løfte .
4 .
Find noget lille , ligesom en korkprop eller gummibold , at lægge yderligere pres på din ankel . Placer det valgte emne i mellem dine to første tæer og klem indad . Hold i fem sekunder og slip . At sætte punkter mellem hver tå for yderligere modstand . En anden øvelse kræver kugler . Sprede dem ud over gulvet og samle dem op med tæerne . Dette virker anklen fra forskellige vinkler og samtidig fokusere på fleksibilitet og vægt .

gode råd og advarsler • Brug is eller varmepude at lindre smerten.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------