Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan inddrive fra en induceret koma

   En lægeligt induceret koma er en procedure , der anvendes på patienter, der har lidt hjerneskader . En induceret koma forsøg på at bremse hjernens aktivitet til et stop ved at pumpe store doser af barbiturater i en patient i håb om at give hjernen et hvil og hjælpe det helbrede sig selv . Når patienter kommer ud af en induceret koma , kan det tage dem lang tid at genvinde
1
Lej en fysioterapeut til at besøge patient regelmæssigt i løbet af koma , som kan tage op til seks måneder. Terapeuten vil udøve patientens muskler til at holde dem fra atrophying , eller spilder væk . Dette fysioterapeut bør fortsat efter, at patienten vågner for at hjælpe ham flytte igen .
2 .
Tal til patienten hyppigt under og efter koma . Efter at han vågner op , kan det tage lidt tid for ham at genvinde sin evne til at kommunikere . Regelmæssig samtale vil stimulere hjernen og opmuntre ham til at begynde at tale .

3 .
Har patienten praksis regelmæssig kognitiv terapi med en psykiater . Terapeuten vil være i stand til at spille kognitive spil og andre teknikker med patienten for at stimulere hans hjerne og hjælpe ham genvinde hukommelsen , anerkendelse , sprog og andre kognitive funktioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------