Position: sygdoms > hovedpine >

hvad er årsagerne til hovedpine & vertigo ?

   Hovedpine kan være forårsaget af mange eksterne faktorer, herunder stramme muskler , stress og overanstrengelse . Mere alvorlige typer af hovedpine kaldes migræne kan have andre symptomer , herunder vertigo

Hvad er Vertigo ?


Vertigo er ikke en sygdom , men et symptom på hurtig bevægelse eller andre interne faktorer , der ændrer kroppens balance . Vertigo kan forårsage en ubehagelig deponering fornemmelse , som kan være så desorienterende at det fører til bevidstløshed, kvalme eller opkastning .

Hovedpine og Vertigo


Svær hovedpine kaldes migræne til tider kombineret med vertigo . Dette symptom skyldes dilatation og konstriktion af intrakranielle blodkar . Det siges , at de ionkanaler i hjernestammen opleve en form for dysfunktion , der fører til følelser af svimmelhed .

andre årsager til Vertigo


Vertigo kan være forårsaget af en række forskellige faktorer , og det er vigtigt, at følelsen præcist knyttet til en migræne hovedpine . Andre årsager omfatter indre øre infektion , væske i ørerne , eller godartede paroxysmal positionelle (BPPV ) , som er opstået ved hurtig ændringer i position .

Behandlinger og Forebyggelse

Behandling af migræne med den ekstra symptom på vertigo er ikke anderledes end behandling af regelmæssige migræne . Nogle kan blive helbredt med over -the-counter medicin , og andre skal behandles med læge-ordineret calciumblokkere, antidepressiva eller beta-blokkere .

konsultere din læge

Ligegyldigt hvad du forventer at være årsag , bør hovedpine kombineret med svimmelhed blive bragt til din læge opmærksom med det samme . Afhængig af din livsstil og sygehistorie , kan der være andre symptomer eller problemer , som lægen måtte ønske at teste .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------