Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man behandler sinus hovedpine mens Wellbutrin

  Wellbutrin er en anti-depressiv medicin har til formål at dæmme op for depression , selvmordstanker , og humørsvingninger . Det er endda bruges i rygestop . Som med mange medikamenter , anbefales det ikke at blande Wellbutrin med alkohol eller med visse andre lægemidler . Nogle stoffer , såsom koffein , reagerer dårligt med Wellbutrin , hvilket patienten skal have en beslaglæggelse . Når en patient om Wellbutrin har en anden sygdom , såsom en sinus hovedpine , skal man være opmærksom på at behandle det . Heldigvis er der metoder til behandling af hovedpine , som ikke involverer koffein eller smerte -hæmmere .

Du skal bruge:
massøren eller vibrator
. Varmt vand urne .
Varm vaskeklud .1 .
Når du føler en hovedpine , der kommer på , så prøv at slappe af og strække dit ansigt og halsen . Hovedpine typisk forårsager i ansigtet og på halsen muskler til at spænde og låse , som resulterer i endnu mere smerte . Ved at holde dem så løs som mulig , er det lettere at behandle de resterende hovedpine og bihuler .
2 .
Brug en massager eller vibrator og forsigtigt køre det over din templer , pande , hals , skuldre , og andre steder der er spændinger . Undgå at køre den direkte over ansigtet medmindre enheden er specielt designet til at gøre det .
3 .

Brug et varmt vand urne , fange damp på dit ansigt og indånder den i nøje gennem din næse . Hvis du ikke har et varmt vand urne , varme vand i en gryde på komfuret . Varmen hjælper med til yderligere at slappe af i ansigtet muskler og fugt hjælper med at lindre sinus passager , som kan være meget tørt .
4 .
Lay ned i et mørkt rum med en varm , våd vaskeklud over dine øjne og pande . Tag en lur hvis det er muligt .

gode råd og advarsler


 • Heat fungerer generelt bedst med sinus hovedpine . Men , hovedpine behandling er ofte en individuel proces . Hvis intet synes at virke , så prøv at anvende en ispose til templerne . Nogle gange kan der hjælper følelsesløs smerten .
 • må aldrig blande Wellbutrin med andre lægemidler , medmindre anvist af din læge . Populære smertestillende medicin som Excedrin har høje doser af koffein , som kan medføre anfald, når de blandes med Wellbutrin .
 • Hvis du starter oplever tilbagevendende hovedpine , informere din læge med det samme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------