Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man forebygger menstruation hovedpine

   Menstruation symptomer som humørsvingninger , kramper , træthed , ledsmerter og oppustethed gøre nogle kvinder frygter " den tid på måneden . " For nogle kvinder er deres periode ledsaget med smertefulde , undertiden invaliderende , hovedpine . Hovedpine hos både mænd og kvinder er foranlediget af hormoner som serotonin , så det er ingen overraskelse, at kvinder lider af hovedpine omkring tidspunktet for deres periode , når deres hormon niveauer svingende . De siger en ounce af forebyggelse er værd at helbrede , så forhindrer disse hovedpine , før de starter kan gå en lang vej med at gøre din menstruation en smerte-fri oplevelse .

Du skal bruge:
Over -the-counter smertestillende


en
Overvåg dine angreb og se efter mønstre og eventuelle fælles faktorer , der kan være hovedpine . udløser for dig . En dagbog eller journal , er en nyttig måde at holde styr på hyppigheden, sværhedsgraden og mulige årsager til din hovedpine .

2 .
Prøv at holde stress på et minimum før og under menstruationen . Regelmæssig aerob motion , kombineret med yoga , kan være nyttige i at reducere stress .
3 .
Vær sikker på at få nok søvn og spise regelmæssige måltider før og under menstruationen . Ikke at gøre dette steder stress på din krop , der kan udløse hovedpine .
4 .

Undgå mad udløser , såsom rødvin og kaffe , før og under menstruationen . Din " hovedpine dagbog " kan hjælpe dig med at finde nogle andre fødevarer udløsere , der påvirker dig .
5 .
Brug ibuprofen eller en kombination smertestillende gerne Excedrin ( acetaminophen , aspirin og koffein ) for en par dage før menstruationen og under menstruationen kan også være meget nyttig. Altid drikke et helt glas vand efter at have taget en af disse lægemidler. Undgå overskydende koffein , mens du bruger Excedrin eller lignende stoffer .
6 .
Tal med din læge om østrogen regulering ved at tage en p- pille eller ved hjælp af en kombination af p-piller og supplerende østrogen . Faldet i østrogen og progesteron , der opstår lige før din menstruation kan være en udløsende faktor for hovedpine i nogle kvinder .

7 .
tager receptpligtig triptaner i flere dage før den sædvanlige start din hovedpine er vist sig at forebygge menstruation hovedpine og at mindske kvalme , der ledsager dem . Der er bivirkninger , såsom prikken , rødme , svimmelhed , døsighed og svaghed , så vær sikker på at gå over alle de faktiske omstændigheder med din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------