Position: sygdoms > hovedpine >

hvorfor koffein forårsager migræne hovedpine ?

   Koffein udløser migræne hovedpine på to måder . Nogle mennesker har migræne starter efter de forbruger noget at spise , drikke eller smertestillende med koffein i det . Andre får migræne , når deres organer ikke får nok koffein

Funktion


Ifølge universitetet i Berkeley , er koffein ikke direkte årsag migræne . Men synes at modregne kemiske reaktioner i hjernen, der kan resultere i migræne for nogle mennesker er født med en forkærlighed for hovedpine .

Identifikation


The National Hovedpine Foundation anbefaler , at folk med migræne at gøre en dagbog at afgøre , om koffein er årsagen . Hvis folk er helbredt ved at indtage koffein , så de får rebound migræne

Rebound


Ifølge Migræne For Dummies ( Diane Stafford og Jennifer Shoquist , MD , 2003 ) . , koffein rebound migræne er , når en person skærer ned på koffein og kroppen sender en migræne med henblik på at gøre den person forbruge mere koffein .

Komplikationer

I et interview med National Public Radio , sagde Dr. David Buchholtz , at koffein kan kun være en medvirkende , og ikke eneste årsag til at udløse et migræneanfald . En person kan have behov for at have flere udløsere ske , herunder indtagelse eller spring koffein , for et angreb til at begynde .

Spekulation

Ingen kender den præcise årsag til migræne . Men mange i håndkøb smertestillende for hovedpine indeholder koffein , som kan være at tilføje til hyppigheden af en persons migræne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------