Position: sygdoms > hovedpine >

magnesiummangel & hovedpine behandling

   Magnesiummangel kan være en årsag til migræne hovedpine hos nogle mennesker . Mere end halvdelen af migræne lider har vist sig at have et lavt niveau af magnesium i blodet , ifølge det amerikanske Department of Agriculture 's Grand Forks Human Nutrition Research Center

Du skal bruge: .
Ice pack
Håndklæde .
Varmepuden .

Hvad er Migræne


Migræne hovedpine er uhyggeligt smertefuldt episoder , der omfatter smerter på den ene eller begge sider af hovedet , kvalme og synsforstyrrelser . Nogle forskere mener, at de er forårsaget af en fejltænding af elektriske signaler i hjernen , som fører til smertefulde hævelser af blodkar .

rolle Magnesium


Magnesium er det fjerde mest forekommende mineral i kroppen , det amerikanske Landbrug siger . Det spiller en vigtig rolle i at flytte calcium og kalium gennem nerverne , og derfor påvirker blodkar sammentrækning og udvidelse , nerveledningen og andre funktioner i kroppen .

Magnesium og Migræne


Nogle undersøgelser viser, at hyppigheden af migræne for nogle mennesker er berørt af mængden af magnesium i blodet stream . Andre viser, at give magnesium til hovedpine lider reducerer antallet af episoder , de har .

Hvor meget magnesium

Den Anbefales Dietary Godtgørelse for magnesium er 400 MGS per dag for mænd fra 19 til 30 år, 420 MGS for mænd ældre end 30 år , 310 MGS for kvinder fra 19 til 30 år gammel og 320 MGS for kvinder ældre end 30 .

kilder til magnesium

Kilder til magnesium omfatter bladgrøntsager ( som spinat ) , nødder ( mandler , cashewnødder og jordnødder ) , soja bønner , kartofler med huden , havregryn , fuldkorn , mejeriprodukter og fisk ( helleflynder ) , ifølge National Institutes of Health Office of Dietary Supplements .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------