Position: sygdoms > hovedpine >

er blodtrykket lavere i morgen eller om eftermiddagen ?

   Blodtryk har dagligt mønstre . Blodtrykket tendens til at være lavere en bestemte tidspunkter af dagen og højere på andre

morgen og aften


Din blodtrykket vil have tendens til at være på sit laveste om natten, mens du sover . Det er fortsat relativ lav , når du først vågner op .

Aktivitet


Så snart du kommer ud af sengen og begynder at få aktive , er det normalt for Deres blodtryk til at begynde at stige . Med normal aktivitet , vil det fortsætte med at stige , som den dag går på .

midt på eftermiddagen


Din blodtryk vil normalt højdepunkt i midten af eftermiddagen . I den sene eftermiddag og videre ind i aften blodtrykket vil begynde at falde igen .

Overvejelser

Der er nogle faktorer , der påvirker dette mønster og forårsage unormal blodtryk . Disse omfatter stress , rygning , koffein forbrug , søvnapnø og medicin .

Advarsel

Hvis du oplever højt blodtryk om morgenen og konsekvent i løbet af dagen , kan du være ved at udvikle hypertension . Det er en god idé at overvåge og registrere dit blodtryk aflæsninger på forskellige tidspunkter af dagen for at give din læge med oplysninger om dine daglige mønstre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------