Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man får en recept online

  Mange mennesker synes, omkostningerne ved deres recepter på deres lokale apotek at være til at betale , ifølge healthyplace. com . De kan også finde det vanskeligt at gå til et apotek , hver gang de har brug for en recept genopfyldt . Hvis en af disse situationer gælder for dig , kan du prøve at købe din recept online

Du skal bruge: .
Computer
Internetforbindelse .
Recept .
Telefon .

Faxmaskine .

Find en Pharmacy


1 .
Find en velrenommerede online apotek .
2 .

fastslå, hvor apoteket er fysisk placeret, og hvis de giver let tilgængelig kontakt oplysninger til deres kunder . Dette er vigtigt, fordi du vil være sikker på , at apoteket faktisk eksisterer og er legitimt . Hvis de ikke giver dig med denne information , finde en anden apotek .
3 .
Søg på internettet , som regel ved at skrive i apotekets navn og ordet " klager "for at se , om der er nogen legitim kundeklager over apotekets før du handler med dem .

Medicin


1 .

Se efter type og dosering af medicin , som du har brug for på apoteket stedet . Dette vil blive placeret på din recept . For hovedparten af online-apoteker , vil du blive bedt om at levere en legitim recept for at placere din bestilling .
2 .
Check at se, hvad prisen på medicin er , hvilken form er det leveret til dig i , ( p-piller eller flydende ) og hvor meget medicin vil blive udleveret til dig .
3 .
Kig rundt på internettet for andre online-apoteker og tjekke deres priser , ved hjælp af samme mængde og dosering . Ligesom shopping i en almindelig butik , vil du ønsker at sikre, at du får det bedste tilbud online .

Bestil


1 .
Afgiv din bestilling . De fleste online -apoteker , vil kræve, at du udfylder din patient -og leveringsoplysninger , samt sende dem en kopi af din recept .
2 .
Send recept ved telefax og apoteket vil derefter kontakte din læge for at kontrollere, at oplysningerne er korrekte .
3 .
Før du betaler , så sørg for at du ved hvor meget apoteket vil opkræve dig for shipping . Mange online virksomheder opkræve enorme beløb til shipping og shipping omkostninger kan forhøje det samlede beløb for din ordre betydeligt . Så tjek forsendelsesomkostningerne , før du placerer ordren .
4 .
betale for din bestilling med dit kredit -eller betalingskort .
5 .
Få en online- kvittering for din ordre . Du skal være præsenteret med en betaling skærm fra apoteket , når du har betalt , og du kan kopiere denne betaling rekord på dit skrivebord . Apoteket skal også sende dig en kvittering til din e-mail- adresse , så du har en kvittering for dit arkiv .

gode råd og advarsler


 • Check at se , hvor lang tid det vil tage for dig at få din recepter . Nogle apoteker kan tage op til tre uger til at dispensere din medicin , så hvis du har brug for det før du måske ønsker at bruge en anden online -apoteker i stedet .
 • altid bestille medicin , som er blevet ordineret af din læge . Hvis du vælger at bestille medicin uden recept fra en online-apotek , kan der være alvorlige bivirkninger eller interaktioner , som kan være farligt for dit helbred .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------