Position: sygdoms > hovedpine >

arsen & ADHD

   Har dit barn er blevet diagnosticeret med Attention Deficit Hyperactivity Disorder ( ADHD ) ? Hvis ja, har du sandsynligvis fået en recept på en stemning ændre lægemiddel som Ritalin , der er i øjeblikket den normale behandling, når en læge har bekræftet denne diagnose . Nyere forskning i årsagerne til ADHD , men nu peger på behandlinger så simpelt som at fjerne forurenende stoffer, der er forbundet med ADHD fra dit barns miljø . Én kategori af miljøforurenende stoffer tæt forbundet med ADHD er tungmetaller . En af de mere giftige af disse er den sammensatte kendt som arsenik

Heavy Metals


Kemikere definere tungmetaller som metaller normalt forbundet med forurening og evnen til at forgifte . Meget giftige metaller omfatter bly , kviksølv , arsen , cadmium og mangan . Selv om den nøjagtige årsag til ADHD er stadig ikke forstået , aktuel forskning peger på en forbindelse mellem alle de tungmetaller og ADHD , men hvad der præcist er den rolle af arsen ?

Arsenik og hjernens udvikling


Professionals definere ADHD som " en kronisk neurologisk mental sundhed sygdom med funktionsnedsættelser som følge af koncentration /opmærksomhed eller impulsivitet /hyperaktivitet . "Derfor har toksiner, der forstyrrer hjernens udvikling blevet undersøgt i forbindelse med ADHD . Ifølge Rob Santich , viser de seneste undersøgelser en sammenhæng mellem føtal eksponering for arsen og efterfølgende hjernens udvikling efter fødslen . Derudover en intellektuel funktion undersøgelse af 201 børn under en alder af ti viste også en sammenhæng mellem arsen og hjernens funktion . Børn fik 0,0017 mg arsen pr dag havde problemer med at skifte deres opmærksomhed fra en opgave til en anden . Når du modtager . 0034 mg per dag , børnenes præstationer i opgave skifte ikke kun er faldet , men også klarede sig dårligt på test, der måler hukommelse .

Arsen i Comination med andre tungmetaller


Ud ental virkningerne af arsen på hjernens udvikling , Der er også tegn på, at arsen i kombination med andre tungmetaller kan øge niveauet af giftige styrke. I studier af patienter med høje niveauer af en koncentration af giftige metaller , opdagede forskerne , at metallerne syntes at handle sammen til rent faktisk at øge niveauet af den toksiske effekt . Derfor er de konkluderede, at " kombinationer af bly med aluminium , arsen , cadmium og aluminium med arsen , har alle mulighed for synergistisk toksicitet . "

Heavy Metal Screening

Det videnskabelige samfund , bliver mere bevidste om sammenhængen mellem miljøforurening og ADHD , anbefaler nu screening børn diagnosticeret med ADHD for tungmetaller . Faktisk har nogle skoler beder lærere og forældre til elever med diagnosen ADHD at udfylde en Metal Eksponering spørgeskema . Hvis resultaterne viser høje koncentrationer af tungmetaller , især bly , afgiftende gennem en proces, der kaldes bly chelaterende terapi anbefales . Undersøgelser viser, at denne behandling betydeligt forbedret hyperaktivitet adfærd . Altid tjekke med din læge , men før man indlader sig på dette kursus . Denne behandling kan ikke være hensigtsmæssigt for børn, hvis indre organer er under stadig udvikling.

forebyggelse af udsættelse

The Food and Drug Administration ( FDA ) og Environmental Protection Agency ( EPA ) er to statslige vagthund agenturer, der konstant overvåger mængden af arsen , der anvendes i produkter , som vi spiser eller kommer i kontakt med på daglig basis . Listen er næsten uendelig , men her er blot et par kilder . Syntetiske farver bruges i : Gatorade Fruit Punch , Plain M Ms , Kraft Makaroni og ost , frugt Loops og Dannon Sprinkl'ins Yoghurt 15 . Receptpligtig medicin som f. eks Ritalin bruge syntetiske farver også . Hertil kommer , kan din Thanksgiving kalkun indeholder roxarsone , et derivat af arsenik . Dette er en væksthormon gives til unge kyllinger til at gøre deres bryster pæn og buttet . Vær sikker på at tjekke varedeklarationen for størrelsen af roxarsone . FDA opstiller 0,5 ppm som et sikkert niveau tilladt i fjerkræ musklen . Alle produkter , der anvendes i byggeriet før 2003 kan indeholde farlige mængder af arsen . Dine børn kan være at spille på trækonstruktioner fremstillet med træ behandlet med konserveringsmiddel , der indeholder arsen . EPA forbudt denne anvendelse i 2003 , men den nuværende forskning tyder på jorden på legepladser , der indeholder spille strukturer bygget før 2003 at være kontamineret med farligt høje niveauer af arsen . I betragtning af alt dette , den bedste måde at forhindre eksponering , er at overveje naturlige , alternative kilder til farvestoffer eller skadedyrsbekæmpelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------