Position: sygdoms > hovedpine >

estradiol niveauer i 25- årige mænd

   I modsætning til populær tro , testosteron er ikke den eneste mandlige hormon og østrogen er ikke den eneste kvindelige hormon . Faktisk har mænd og kvinder både testosteron og østrogen i kroppen hele tiden , og det er samspillet mellem disse og andre hormoner , der bestemmer velfungerende endokrine system . Estradiol , en form for østrogen , spiller en rolle i mænds sundhed, også selv unge mænd , på flere måder så tidligere troede

Funktion


Den primære form af cirkulerende østrogen hos både mænd og kvinder , estradiol , hjælper angiver funktion hypothalmus og hypofyse -systemer . Mænd udgør mindre estradiol end kvinder med en lille portion dannet direkte af testiklerne og resten konverteret fra testosteron og adrenal steroidhormoner .

normale niveauer


Østradiolniveauerne hos mænd bestemmes ved en simpel blodprøve . Hver lab vil liste deres eget referenceområde på testresultater , men en normalområdet er omkring 10-60 pg /ml . Hos kvinder , varierer gennemsnitlige blodkoncentrationer meget afhængigt af hvilken fase i deres menstruationscyklus , eller hvis de er postmenopausale . Hos mænd , dog referenceområder er konstante , om en mand er 25 eller 60 år. Det er sagt , er det også en anerkendt kendsgerning, at som mænd alder , vil de være tilbøjelige til at have score mod den højere ende af det normale.

lave niveauer


Lavt indhold af estradiol hos mænd kan spille en rolle i sundhedsproblemer såsom ufrugtbarhed og dårlig knogletæthed . En artikel i International Journal of Urology , 1995 , viste, at østradiol niveauerne var signifikant lavere i lande med lav sædtal , sammenlignet med kontrolgruppen . Ifølge undersøgelser foretaget af University of California , lav knoglemineraltæthed har en stærk tilknytning til lav østradiol niveauer hos mænd .

Høje niveauer

Ifølge Dr. Rick Cohen , en ekspert i behandling af mandlig hormonel ubalance , som udtalte i sin artikel " Østrogen : Den Ukendte mandlige kønshormon , " stigninger i østrogen kan forårsage " reducerede niveauer af testosteron , træthed , tab af muskeltonus , øget kropsfedt , tab af libido og seksuel funktion og en forstørret prostata . " Gynækomasti , eller udvidelse af brystvæv hos mænd , samt andre tegn på feminisering kunne også være relateret til høj østradiol i mænd i alle aldre .

Konklusioner

Som med mange laboratorietests , kan vurdering af østradiol hjælpe indikerer potentielle sundhedsmæssige problemer, men er ikke et bevis -positive diagnostisk redskab . Husk at drøfte eventuelle problemer med dit helbred behandleren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------