Position: sygdoms > hovedpine >

hjerte- EKG

   Et elektrokardiogram ( EKG eller EKG ) er et værdifuldt diagnostisk redskab til at afsløre og optage dit hjerte aktivitet , den generation af elektriske impulser og rytmen og regelmæssighed i din hjerterytme . Der er ingen risici forbundet med denne test. Den eneste bivirkning er muligheden for mild hudirritation fra selvklæbende elektroder anvendes på din hud

Historie

Ifølge den bemærkelsesværdige navne Database ( NNDB ) , den EKG ( fra det tyske ord elektrokardiograph ) opfundet i 1903 af hollandske fysiolog Willem Einthoven , vejes 600 £ . og bestod af to elektromagneter i besiddelse af en ledning tilsluttet elektroder . Efter placering af elektroder på en patients bryst og hans hænder og en fod i bøtter med saltvand , fik teknikerne en nøjagtig aflæsning og fotografiske udskrift af styrken og hastigheden af patientens hjerterytme . Dagens EKG maskiner opererer på de samme grundlæggende principper . Selv om EKG maskiner eksisterede forud for sin opfindelse , den overlegne diagnostiske muligheder Einthoven maskine berettigede ham til at modtage i 1924 Nobelprisen i medicin for sit arbejde .

hvordan det gøres i dag

Mens du ligger på et bord , en tekniker renser små områder af din hud med alkoholservietter anvender derefter gel og selvklæbende patches ( elektroder ) til brystet , arme og ben . Ledninger tilsluttes elektroderne til EKG -maskine, der registrerer elektriske signaler , der udsendes af dit hjerte herunder rente , rytme og styrke som it-kontrakter og slapper af. Efter modtagelse af disse signaler , registrerer maskinen de indberettede data på millimeterpapir i henhold til National Heart Lung and Blood Institute .

diagnostisk værdi

EKG graf giver en registreret illustration af , hvordan de forskellige dele af dit hjerte arbejder ved at spore de elektriske signaler, som de rejser igennem dit hjerte fra top til bund . Hvis du oplever brystsmerter , hjertebanken , flakkende , uregelmæssige hjerteslag eller vejrtrækningsbesvær , de oplysninger, som denne test giver dig mulighed læge for at fastslå eksistensen af en hjerte- problem eller behovet for yderligere afprøvning i henhold til American College of Cardiology .

Cardiac konstaterede problemer

Ifølge Mayo Clinic , de hjerteproblemer opdaget en EKG omfatter hjerteanfald , takykardi --- når hjertet slår for hurtigt og bradykardi --- når hjertet slår for langsomt . Denne test kan også afsløre hjerteklap problemer , utilstrækkelig funktion af et af de fire kamre i hjertet , inflammation , fosterskader og hjertesvigt --- manglende evne til hjertet til at fylde korrekt, eller til at pumpe en passende mængde blod .

Special EKG 's

Det er muligt for den 10- minutter EKG at gå glip af begivenheder, der ikke finder sted på tidspunktet for testen . En Holter skærm er en speciel kontinuerlig EKG bæres i 24 timer eller længere . Det opdager periodiske hjerteproblemer nemt gå glip af den korte EKG . Event -skærme er mindre end Holter skærme , men de arbejder på en lignende måde at opdage sporadiske hændelser, der ikke samlet op på den regelmæssige EKG . Denne enhed starter automatisk , eller når startet af dig på det tidspunkt et symptom opstår , ifølge National Heart Lung and Blood Institute .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------