Position: sygdoms > hovedpine >

hvad er de behandlinger af respiratorisk alkalose ?

   respiratorisk alkalose er en tilstand forårsaget af en stor mængde respiration og lave niveauer af kuldioxid i blodet . Betingelsen kan være et resultat af angst og hyperventilation . Lungesygdom , som forårsager åndenød kan også føre til denne tilstand . Svimmelhed, følelsesløshed i hænder og fødder og svimmelhed er symptomer på respiratorisk alkalose , ifølge University of Maryland Medical Center .

Paper Bag


Vejrtrækning i en papirspose tvinger patienten til at trække vejret i kuldioxid , hvilket kan øge disse niveauer i blodet . Denne behandling lindrer symptomerne på svimmelhed , svimmelhed og følelsesløshed , men det gør ikke helbrede den tilgrundliggende tilstand , der forårsager hyperventilation . Masker kan også være nyttige i at lindre symptomerne på respiratorisk alkalose . Denne behandling er en umiddelbar mulighed for at afhjælpe symptomer på respiratorisk alkalose og er ofte brugt i tilfælde af hyperventilation .

medicin og terapi


Angst er en af de betingelser , der kan forårsage store respiration . Behandling af angst kan hjælpe med at kontrollere vejrtrækningen og mindske symptomerne . Fokus i behandling for denne tilstand er på årsagen. Panikangst kan også gøre patienterne hyperventilate og trække vejret meget. Behandlinger af denne årsag til respiratorisk alkalose kan omfatte rådgivning , anti-angst medicin og antidepressiver at reducere angst og panikanfald .

forbedret lungefunktion


Patienter med en kronisk hoste sammen med respiratorisk alkalose kan lide af lungesygdom , i henhold til National Institutes of Health . Lungesygdom kan forårsage åndenød , som fører til overdreven respiration . Behandling for lunge sygdom, der forårsager respiratoriske alkalose omfatter medicin , vejrtrækning behandlinger og motion for at forbedre lungekapacitet . Når lungekapacitet er forbedret , er symptomer på respiratorisk alkalose forbedret.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------