Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man kan øge betacellernes produktionen

  Den funktionelle sundhed beta-cellerne er kritisk i både type 1 og type 2 -diabetes . I Type 1 , er beta- cellerne ødelægges af en dårligt fungerende immunforsvar , og i type 2 enten betacellefunktionen er værdiforringet, og at de ikke producerer nok insulin , eller at de ikke reagerer normalt på den insulin , som er blevet produceret . Holde betaceller sunde og produktive forebygger sygdom og forbedrer udsigterne for mennesker med diabetes
1 .
Hold dit blodsukker tæt på det normale . Skrivning for Journal of Clinical Investigation , Dr. Marc Y. Donath og hans team på University Hospital i Z¨¹rich , Schweiz , rapporten, at i type 2 -diabetes , svækker have højt blodsukker over tid skader beta-celler i bugspytkirtlen og kroppens evne til at udskille insulin .
2 .
Vælg stivelse , der er lave i glykæmisk Index. The glykæmisk indeks er en rangordning af fødevarer baseret på, hvor hurtigt de rejser blodsukker . Korn og bønner tendens til ikke at spike blodsukker så meget , og simpelt sukker og forarbejdede fødevarer , som hvidt brød , en tendens til at medføre større spikes .

3 .
Spis din antioxidanter . Dr. R. Paul Robertson i det nordvestlige Stillehav Diabetes Research Institute anbefaler , at antioxidanter beskytter følsomme betaceller fra skader ved højere blodsukkerniveauet . Fødevarer rige på antioxidanter inkluderer bønner , bær og kartofler .
4 .
Spis en lav-kulhydrat diæt . Ifølge Dr. Guenther Boden af Temple University Hospital i Philadelphia , fandt han og hans team , at spise en lav-kulhydrat diæt i to uger forbedret insulinfølsomhed med 75 procent , en væsentlig forbedring af beta -celle funktion.
5 .

fjerne giftstoffer fra kroppen . Sygdomsforebyggelse kræver god cellefunktion . Giftstoffer som cigaretrøg har vist sig at øge oxidativt stress .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har en genetisk disposition for immun-funktionen sygdomme som f. eks skjoldbruskkirtel sygdom eller diabetes , konsultere en endokrinolog for mere information om hvordan du beskytter din krop og vedligeholde gode skjoldbruskkirtlen og bugspytkirtlen sundhed .
 • Controlling blodsukker er afgørende for at leve med diabetes . Før du begynder enhver kost , informere din læge professionelle .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------