Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man lærer at styre den sørgende processen

   Døden er en uundgåelig og uundgåelig del af livet , men det gør det ikke lettere at håndtere , når du mister en du elsker . Du skal give din krop , hjerte og sind tid til at gå igennem sorg -processen . Negligerer stadier af sorg , vil kun forlænge den smerte , og det kan overfladen igen år senere ved at få dig til at have helbredsproblemer eller unødig ængstelse , fordi du ikke tillader dig selv den rette tid til at sørge . Uanset om du har oplevet død af en elsket en , eller en person tæt på dig har mistet en elsket , må du indse , at tålmodighed , tid og forståelse er alle nødvendige i helingsprocessen .
1 .
Erkend, at du ikke kan stoppe smerten ved bedøvende dig selv med receptpligtig medicin , alkohol eller andre Laster . Du skal forkæle dig selv og tage det let for et par uger for at starte den lange helingsprocessen . Isolere dig selv er en meget almindelig måde , at nogle mennesker håndterer de sørgende processen . De ønsker blot at gå ind i et mørkt rum og trække op dækker og aldrig overfladen igen. Isolere dig selv er forståeligt for en kort periode , men vær opmærksom på , at en sådan isolation er usundt , hvis det varer mere end to eller tre uger og kan være et tegn på depression . Du bør søge rådgivning , hvis du eller andre har mistanke om du er deprimeret i en længere periode .
2 .
Vær meget opmærksom på dit helbred under sorgproces . Ifølge Mayo Clinic , sikker gøre, at du træner , spise sunde fødevarer og tage ordentlig pleje af dig selv . Den sørgende proces kan nemt eskalere til sundhedsproblemer , især hvis du har tidligere medicinske tilstande .

3 .
Find folk til at støtte dig under sorg processen . Mange mennesker forsøger at undgå venner og sammenkomster , fordi de ved , at mennesker er ubehageligt med emnet døden. Hvis du er i den situation, trøstende en person, der er sørgende død af en elsket en , vil du indse at det er vanskeligt at forsøge at trøste ham . Det er almindeligt at være bange for, at du kan sige noget , der vil forstyrre ham . Invitere en sørgende person at gå til en koncert eller tage ham til at se en sjov film vil hjælpe ham til at begynde sit liv igen . Selv om han er i smerte , vil han indse, at livet går videre. Vel vidende, at andre føler med hans smerte , men alligevel forsigtig nok til at hjælpe den sørgende person til at fortsætte med at leve , er en værdifuld og gribende budskab .
4 .
Tal med dine venner , familie og bekendte om din elskede . De vil gerne vide, at det er acceptabelt at nævne den person , der døde . Når du taler om din elskede , vil de føle sig fri til at dele deres egen sorg og minder om personen . Disse historier vil hjælpe dig i den sørgende processen . Må ikke være bange for at vise følelser til dine venner . De ønsker at hjælpe dig , men de kan undertiden være ret usikker på , hvordan man kan gå om trøst dig .
5 .

Erkend , at alle bedrøver i hans eller hendes egen måde . Nogle mennesker føler , at de skal bære sort og være dyster i en periode , andre mennesker føler , at de skal fejre livet af den afdøde person og gøre alt, hvad de kan for at nyde og få mest ud af deres eget liv . Men du vælger at vise din sorg , vær ikke skamme sig over , hvordan du håndterer sorg . Du ved bedst hvad der er rigtigt for dig . Nogle mennesker græder dagligt i flere måneder efter at have tabt en elsket , og andre fælde en tåre på alle . Hverken måde er upassende , så længe du accepterer død person og sørge for dem . Ligegyldigt hvordan du gør det , det vigtigste er at tillade dig selv at begræde .
6 .
Vid, at selv om dit hjerte er ved at bryde , vil der være en tid forud , når du vil smile og grine igen . Du kan aldrig helt kommer over tabet af en elsket en, men du vil lære at håndtere og huske person med gode minder . Husk, at de altid vil forblive i dit hjerte . Må ikke føle skyld , når du begynder at tænke på dem mindre på daglig basis . Husk , at personen ville have ønsket dig at gå videre med dit liv og til at nyde det til fulde .
7 .
Undgå større beslutninger for et par måneder efter dødsfaldet af elskede en en . Hvis du skal foretage finansielle , job eller andre store beslutninger , så sørg for at du konsulterer en betroet ven , der vil hjælpe dig med at vælge det bedste forløb. Det er meget svært at opnå afgørende beslutninger efter nogen har oplevet et sådant tab i deres liv . Vær ikke bange for at søge rådgivning eller bede en anden om vejledning . Folk vil gerne hjælpe dig .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------