Position: sygdoms > hovedpine >

magnesium & insulinresistens

   Eksponering for øgede niveauer af insulin sker i en tilstand kendt som insulinresistens . Denne øgede eksponering øger risikoen for alvorlige sundhedsproblemer , såsom hjertesygdomme , slagtilfælde og type -2 diabetes . Supplere med magnesium , har en mineralsk ansvarlig for mange vigtige funktioner i kroppen , dokumenterede fordele i at forbedre tilstanden

Identifikation


Insulinresistens opstår , når bugspytkirtlen producerer nok insulin , et hormon med ansvar for transport af blodsukker , men cellerne i kroppen bliver resistent over for det . At kæmpe modstand , kroppen producerer store mængder insulin for at sende sukker i blodbanen .

Betydning


Høje niveauer af insulin og blodsukker har været forbundet med lave niveauer af plasma magnesium i flere forskellige undersøgelser . Dr. Andrew Weil , grundlægger af Arizona Center for Intergrative Medicine , anbefaler magnesium tilskud i en dosis på 100-400 mg per dag for at forbedre insulinresistensen.

insulinresistens hos børn


Et maj 2005 undersøgelse offentliggjort i " Diabetes Care Journal " rapporterede , at magnesiummangel korreleret med insulinresistens hos børn , og det konkluderes , at risikoen for at udvikle type 2 -diabetes begyndte i barndommen .

Kilder

Spise rigelige mængder grønne bladgrøntsager , nødder , frø og hele kerner i en kost-og undgå forarbejdede fødevarer-vil bidrage til en person opfylde det daglige behov for magnesium

Overvejelser

. Alkohol og koffein reducere magnesium i kroppen . Tidskrævende dem moderat-eller undgå dem helt-vil forbedre insulinresistens .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------