Position: sygdoms > hovedpine >

vejret skifter & allergi

   Vejret netop ikke effekt allergi , men ændringen af sæsonen gør . Mens foråret er sæsonen oftest kritiseres for sin allergi-gydning , sommer , vinter og mørke falder dagen bringer med sig allergener , der irriterer øjne , næse og hals . Afhængig af tid, du tilbringer udendørs eller indendørs , fugtighed , plante partikler og fugtigt vejr kan antænde sæsonbestemt allergi symptomer

Misforståelser


Nogle gange en vinter kulde er ikke en kold på alle , men en allergisk reaktion over for ophold inde i det kolde vejr . Støv-og formen , pollen , mider og insekter dele fast i støv partikler-forårsage allergiske symptomer som nysen , hoste og kløende hud . Fortsat eksponering for støv-hvis du sidder fast indendørs i en snestorm-kan gøre dig syg og uoplagt i flere uger

Summer Allergi


Efter en stærk regn , fugt vejrforhold-. sammen med øget fugtighed-kan give allergiske symptomer som en løbende næse eller kløende øjne . Summer allergier-som kan forveksles med en irriterende sommer kold-også bagside op fra tørt vejr , som producerer et sundt miljø for skimmelsvampe , der vokser på døde græs , blade og strå .

Procenter


Allergi er almindelige i alle aldersgrupper og steder rundt om i verden . Ifølge læger Komarow MD og Postolache MD med Laboratoriet for allergisk sygdom , i USA allergiske sygdomme rammer 2 til 40 mennesker om året , heraf 10 til 30 procent af voksne og næsten 40 procent af børnene .

Athletic Allergi

Ifølge forskning fra læger Komarow MD og Postolache MD med Laboratoriet for allergisk sygdom og Institut for Idræt Chronobiology som følge af stigningen i ventilationen under træningen , atleter oplever betydelige symptomer på allergi udløst ved eksponering til luft-fødte allergener som pollen og græs . Dette kunne anses knyttet til vejr , men faktum er, at den sæsonbestemte klimaer udløse kløende øjne og overbelastning .

Ekspert Rådgivning

Ifølge Web MD , fra 2010 siger forskerne opholder sig inde for at undgå foråret symptomer på allergi er vigtigst 05:00 til 10:00 , når allergen niveauer er størst. Indstilling af klimaanlæg til at recirkulere reducerer mængden af allergener ind i systemet klimaanlæg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------