Position: sygdoms > hovedpine >

hvad betyder et blodtryk hovedpine lyst ?

   Højt blodtryk ofte præsenterer i form af en kedelig hovedpine , der beder mange mennesker til at søge læge

Hovedpine


Ifølge . Det Nationale Institut for Neurologiske Lidelser , hovedpine er den mest almindelige form for smerte . At finde årsagen til hovedpine er det første skridt i behandling og forebyggelse . Højt blodtryk , for eksempel , er en fælles hovedpine årsag .

blodtryk


Forhøjet blodtryk , også kendt som hypertension , har mange årsager . Genetik spiller en rolle , ligesom kost , graviditet , og medicinske tilstande som hypertyroidisme og graviditet , ifølge Hovedpine-Advisor hjemmeside . Hvis du oplever kronisk , kedelig og pres-lignende hovedpine , kan hypertension være årsagen . Lavt blodtryk, eller hypotension , hyppigst årsager svimmelhed og besvimelse , uden tilstedeværelsen af en hovedpine .

Smerter


Det smerter forbundet med hovedpine forårsaget af forhøjet blodtryk føles meget gerne pres selv med hovedpine pres forværring som blodtrykket stiger . Smerten føles kedelig og konstant , og som regel spreder over hele hovedet . Adskiller sig fra en migræne , en hypertension hovedpine mangler lys og lyd følsomhed , samt kvalme symptomer .

Behandling

Den behandling for blodtrykket hovedpine begynder med at identificere årsagen til forhøjet blodtryk og løse det . Dette omfatter kost og motion , hvilket minimerer salt indtag og , i nogle tilfælde medicin .

Advarsel

Et tordenskrald hovedpine er undertiden forbundet med forhøjet blodtryk og kræver omgående lægehjælp . En tordenskraldshovedpine hovedpine kommer på meget hurtig, med den smerte toppede i , så snart 60 sekunder og dvælende i op til 10 dage. En tordenskraldshovedpine hovedpine fungerer som en advarsel til potentielle livstruende forhold .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------