Position: sygdoms > hovedpine >

normal pupil reaktion

   Eleven er et lille hul placeret i midten af øjet 's iris , der giver lys ind og passere gennem linsen i øjet . Størrelsen af eleven normalt 05:57 millimeter i diameter , men denne størrelse stigninger og fald i forskellige situationer . Normal pupil reaktioner involverer reaktivitet over for lys , indkvartering , stress , udmattelse og opfattelser

Light


Ifølge NursingCenter. com , er den normale pupil reaktion på lys hurtig konstriktion . Dette svar er testet af skinner en lav -beam lys ind i øjet . Begynder ved den ydre øjenkrog , skal lyset langsomt gået hen over øjet , mod indersiden hjørne . Hvert øje skal afprøves særskilt, og eleverne skal snøre hurtigt, når lyset passerer hen over dem . Elever , der ikke reagerer , eller at snøre langsomt kan være en indikation af hjerneskade eller øget intrakranielt tryk .

Overnatning


Eleverne vil også snøre når de fokuserer på en genstand , der er tæt på øjnene i en reaktion, der kaldes indkvartering . At teste papillære reaktion til bolig , begynde med at holde et objekt , såsom en kuglepen eller en finger , cirka fire inches fra personens næse . Bed dem om at se på objektet , så se i det fjerne og derefter tilbage til objektet . Eleverne skal snøre når der fokuseres på de tætte objektet og spile når man ser hen mod horisonten.

Stress


Eleverne har også reagere hurtigt på stressende situationer . Ifølge University of Washington , spile eleverne med stimulation af det sympatiske nervesystem og snøre med stimulation af det parasympatiske nervesystem . Det sympatiske nervesystem bliver stimuleret , når du bliver konfronteret med en stressende eller truende situation . Dette er almindeligvis omtales som " kamp eller flugt " respons . På den anden side er det parasympatiske nervesystem stimuleres i en periode med afspænding, som er almindeligvis omtales som " hvile og fordøje " svar .

anstrengelse

Ifølge University of Pittsburgh School of Medicine , eleverne også svare til det niveau af anstrengelse placeret på kroppen . Ifølge hjemmesiden , " elev diameter udvider med stigende indsats under udførelsen . " Interessant , dette svar er det samme for fysisk og psykisk anstrengelse . Om en person er at løfte vægte , eller huske et sæt tal , vil eleverne spile . Men , når den maksimale indsats er nået, vil eleverne ikke spile yderligere . Faktisk kan de endda falde i størrelse .

Perceptions

The University of Pittsburgh School of Medicine forklarer også , at eleverne vil reagere på positive og negative opfattelser . I de fleste tilfælde , vil eleverne spile væsentligt ved visning af et interessant eller behagelig billede . Eleverne vil kun spile et lille beløb , når du ser en ubehagelig billede . Neutral billeder yde en endnu mindre del af udvidelse af pupillerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------