Position: sygdoms > hovedpine >

tegn og symptomer på tuberkulose

   Ifølge Mayo Clinic , tuberkulose er en immunsystemet , der får en person til at blive meget syge med flere symptomer som vægttab , kulderystelser og tab af appetit . Denne tilstand er forårsaget af en bakterie kaldet Mycobacterium tuberkulose . Tuberkulose angriber lungerne , men TB kan også påvirke andre dele af kroppen, såsom nyrerne . Betingelsen oftest rammer ældre mennesker , men alle aldersgrupper kan blive ramt . TB er smitsom , men du er mere tilbøjelige til at fange TB fra et tæt samarbejde arbejdstager eller et familiemedlem end fra en fremmed .

Nattesved


Ifølge Mayo Clinic , en af de store tegn på tuberkulose er nattesved . Svedtendens om natten er en måde kroppen klarer en sygdom . Nattesved kan begynde med feber og i sidste ende føre til kraftig sved efterfulgt af kuldegysninger .

Træthed


Den Centers for Disease Control sige træthed og svaghed er to tegn på tuberkulose . Sygdommen påvirker hele kroppen , hvilket medfører en person til at føle nedslidte og trætte . En person , der lider med TB vil sove oftere og kan føle ør . Det kan være svært at arbejde eller fungere i det daglige liv, hvis du har tuberkulose .

ophostning af blod


Et andet symptom på tuberkulose , ifølge Mayo Clinic , er hoste blod op . Konstant hoste fra TB infektion forårsager irritation i lungerne , som i sidste ende fører til hoste blod op . En person vil også lide med brystsmerter fra hoste og bare normal vejrtrækning . Hvis du har nogle af disse symptomer , se en læge med det samme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------