Position: sygdoms > hovedpine >

allergi pudebetræk

   Hvis du lider af indendørs allergi , er der en simpel ting du kan gøre for at minimere dine symptomer : Brug allergen-bevis pudebetræk til at hjælpe dig med at få en god nats søvn . Ifølge Astma -og allergiforbundet af Amerika , det indre bedste du kan gøre for at kontrollere indendørs allergi er at bruge allergi-bevis dækker på alle dine sengetøj , herunder puder , madrasser og box fjedre . Den AAFA hævder allergi dækker fungere bedre end at bruge en luftrensende enhed

Sådan fungerer


En af de største bidragydere til indendørs allergi er husstøvmider findes i fælles husstøv . Støvmider er så små, at de ikke kan ses uden et mikroskop . De lever på hud celler udgydt af mennesker , som udgør en stor andel af fælles husstøv , især i soveværelset . Pet skæl og skimmelsporer er også bidragydere til indendørs allergi . Allergen-bevis pudebetræk arbejde ved at forhindre din puder fra at blive koloniseret af støv mider eller andre fælles husstand allergener i første omgang .

Materiale -og Byggestyrelsen


Allergen-bevis pudebetræk og andre sengetøj dækker er lavet af en række materialer , fra plast til tætvævet , uigennemtrængelig men åndbar mikrofibre . Når de først kom på markedet i 1990'erne , allergen-bevis pudebetræk var normalt lavet af vinyl eller en anden type plast . Selvom plastmaterialet arbejdede for at hjælpe med at minimere udsættelse for allergener , de var ubehageligt at sove på grund af deres stive tekstur og deres mangel på åndbarhed . Som i det nye årtusind , er covers fremstillet af en række materialer . Generelt er det stof, fremstillet af ekstremt tæt vævet , polyester-baserede mikrofibre , som er uigennemtrængelig , men stadig tillader luft at passere igennem . Den tætvævet efterligner fornemmelsen af naturlige fibre . Nogle dækker er lavet med en så avanceret teknologi til at føle så blød som bomuld .

Brug pudebetræk


Du kan glide allergen-bevis dækker over din pude som et almindeligt pudebetræk , undtagen der som regel en lynlås på den ene side at danne en lukket barriere . Efter at sætte en allergen-bevis dækker på din pude , kan du derefter sætte en almindelig sag , i nogen stof , over indkapslet puden .

Fordele

Allergi udvikler sig over tid , med fortsat udsættelse for allergenet . En måde at forebygge allergi at udvikle sig i børn , for eksempel , er at bruge allergi-bevis dækker . Et studie , som blev offentliggjort i "Journal of Allergi og Klinisk Immunologi " i 2005 , fandt , at en hjemme- baseret astma intervention , der omfattede allergen-uigennemtrængelig pudebetræk reduceret astmasymptomer blandt skolebørn . Hvis du allerede har allergi , de dækker kan minimere dine symptomer . Fordi de er en forebyggende foranstaltning , allergen-bevis dækker kunne hjælpe skære ned på den medicin, kan det være nødvendigt at træffe for at bekæmpe din allergi .

Hvor får man dem

Allergi pudebetræk ( samt madras og box foråret dækker ) kan købes i flere størrelser og materialer fra specialbutikker og fra nogle afdelinger butikker . Selv om læger har en tendens til ikke at anbefale nogen bestemt mærke , er der flere virksomheder, der specifikt udvikler, producerer og markedsfører allergen-bevis senge encasings .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------