Position: sygdoms > hovedpine >

hjem sundhed hjælpemidler til svaghed i hænderne

   Svaghed i hænderne , kan aldersrelaterede eller resultatet af en skade eller sygdom . Denne tilstand kan gøre de daglige opgaver såsom dressing , madlavning og rengøring svært for dig . Heldigvis er der et par hjem sundhed hjælpemidler, der er designet til at hjælpe dig til at leve et nogenlunde normalt liv på trods af manglen på styrke i dine hænder .

Gribende Aids


Gribere er blevet udarbejdet for at hjælpe , hvis du har svage hænder at gøre det lettere at åbne medicin flasker , holde på træningsmaskiner eller håndtere værktøj . Disse hjælpemidler spænder fra simple til meget avancerede systemer . De kan også hjælpe dig afhente redskaber , hold kopper og krus , holde en tandbørste eller barbermaskine og andre egenomsorg Essentials .

Dressing Aids


Hver dag du står med knapper , lynlåse eller skruer bare for at få klædt . Aids er blevet udviklet til at gøre og påklædning meget lettere . Der er knap kroge , lynlås trækker og ringe , lange sko horn , ben elevatorer og strømpe hjælpemidler til rådighed for at gøre dressing mindre af en udfordring for dig .

Køkken Aids


Fastgørelse mad til dig selv , kan også være en udfordring , når man har svage hænder . Jar åbnere , store greb på skrællemaskiner , potageskeer , knive og sugekopper på skærebrætter hjælpe ved at reducere belastningen på dine hænder og håndled . Fjederbelastet saks hjælpe dig til at åbne pakker ved at fjerne behovet for at åbne saksen og reduceres , når du lukker dem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------