Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man kan slippe af mol på sort hud

   Selv mørkere hud er mindre modtagelige for hudkræft i modermærker , er det ikke nødvendigt gøre dig immun over for det . Selv om mange enkeltpersoner har muldvarpe og er helt raske , er det stadig muligt for muldvarpen til at blive til hudkræft . Hvis du er bekymret for en muldvarp på din mørke hud , kan du fjerne den fra din krop

Du skal bruge: .
Ricinusolie
. Bagepulver .


1 .

Kombiner 2 tsps . af ricinusolie med 1 spsk . af bagepulver . Den ricinusolie er yderst effektivt til at reducere muldvarpe og andre hudsygdomme og har været anvendt i tusinder af år som en hud middel . Blanding af ricinusolie med bagepulver skaber en pasta , så du nemt kan anvende den til din hud . Placer blandingen over mole og orlov af natten . Gentag denne proces hver dag for et par uger , og du bør se en forbedring . Må ikke være foruroliget , hvis muldvarpen væsener til skurv over . Dette er normalt og angiver processen fungerer .
2 .
Besøg din læge . Lægen kan fjerne muldvarp med en laser , som brænder ud muldvarp . Selvom du har en lille brænde mærke på din krop i et par uger , arret forsvinder hvis du holder det ud af solen. Denne proces tager kun et par minutter , og du kan gå ud , når proceduren er færdig.
3 .
Skrab muldvarpen dine mørke hud . Dette bør kun udføres af en læge , der anvender en lokalbedøvelse til din muldvarp ( normalt et skud ind i mole ) og skærer muldvarpen væk . Arret er mindre end laser processen , men tager lige så lang tid at fjerne . Du kan gå ud af lægens kontor efter indgrebet .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------