Position: sygdoms > hovedpine >

kolloid sølv & helvedesild

   Kolloid sølv har været markedsført som en multi -purpose afhjælpe for mange sundhedsrelaterede forhold . Den kemiske sammensætning af sølv gør det til en formidabel trussel mod bakterielle og virale organismer af alle slags . Kolloid sølv 's brug som en behandling for helvedesild er baseret på sølv 's kendte virkninger , men der er en betydelig risiko for alvorlige bivirkninger , når det bruges over en periode

Helvedesild


Helvedesild er en virussygdom hudlidelse , der normalt udvikler sig i personer over 60 år , der har svækket immunforsvar . Denne betingelse stammer i barndommen i form af skoldkopper . Og selv om de fleste mennesker kommer fra skoldkopper , den faktiske virus forbliver i en dvale tilstand i inde i nervesystemet , ifølge Harvard Medical School . Op til 15 procent af folk , der kontrakt skoldkopper i barndommen kan udvikle helvedesild . Når udvikles, spreder langs sensoriske nerve veje og fremstår som blærer på huden langs den ene side af kroppen . I nogle tilfælde kan smerter ledsage disse fysiske symptomer . Antivirale midler er almindeligt ordineret til at mindske smerter symptomer .

Kolloid Sølv


Som en medicinsk behandling , skal du bruge konventionelle lægepraksis forskellige former for sølv til at behandle mange betingelser , ifølge Harvard Health Publications . Hudforbrændinger er ofte behandlet med sølv sulfadiazen . Soelvnitrat kan bruges til at behandle vorter og ligtorne . Stoffer , der indeholder sølv bruges også som bandager til at helbrede sår og helbrede infektioner . Kolloid sølv er faktisk op af små sølv partikler, der svæver rundt i en flydende opløsning , ifølge Mayo Clinic . Kommercielle produkter kommer i form af spray , cremer og kosttilskud

Historie


ayurvedisk medicin-. Indiens form af traditionel medicin-har brugt sølv som en anti-bakteriel og anti -virale middel i århundreder , længe før antibiotika blev udviklet , efter Langone Medical Center . Før køle containere blev opfundet , folk opbevares mælk , vand og eddike i sølv containere på grund af sølv 's anti-bakteriel effekt , ifølge Natural News , en naturlig wellness ressource site . Brugen af sølv til at gøre sølvtøj opstod i ældgamle civilisationer og var baseret på metallet kemiske egenskaber så godt. Dets anvendelse som en brugt antiseptisk at være en almindelig medicinsk praksis i USA i begyndelsen og midten af 1900-tallet .

Funktion

Kolloid Sølv er en ioniseret form af grundstoffet . Ioniseret materiale på en opladning , der kan tiltrække , eller frastøde andre materialer , afhængigt af deres kemiske sammensætning . Ifølge Mayo Clinic , der anvendes sølv i en ioniseret form , kan dræbe visse mikrober ved kontakt . Det gør den ved at omgive en bakteriel organisme og kvæle sine iltforsyning fra kroppen , ifølge Pacific College of Oriental Medicine . I realiteten medfører en mangel på ilt den bakterielle organismen at dø .

Overvejelser

Marketing påstande om kolloid sølv liste den som en immunsystem fighter , et antibiotikum agent , og en løsning for mere alvorlige sygdomme som hiv /AIDS og kræft . Som med de fleste alternativ behandling retsmidler , der findes begrænset videnskabeligt bevis for at kontrollere anprisninger vedrørende kolloid sølv , ifølge Harvard Health Publications . Overskydende mængder af sølv i kroppen har en tendens til at opbygge inde i væv , og forbliver der på ubestemt tid . Argyria-en tilstand , hvor huden bliver en blågrå bleghed-er en almindelig bivirkning fra lang tids brug .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------