Position: sygdoms > hovedpine >

kort sigt hukommelse hos børn

   Korttidshukommelse er ofte forbundet med auditive cifret spænder , hvilket betyder, at en person kan huske og gentage en perlerække af et bestemt antal cifre efter at have hørt dem tales på et normalt tempo . Den gennemsnitlige hukommelse strækker sig over en voksen er seks til syv, mens gennemsnittet for børn er baseret på deres alder op til seks år gamle

Standarder for Børn


Indtil en alder af seks , det auditive cifret span svarer til barnets alder . For eksempel kan en en-årig husker et ciffer , en to år gammel kan huske to cifre og så videre . I en alder af seks , ville et barn så må forventes at have en spændvidde på seks , som er lige ved intervallet for den gennemsnitlige voksne . En nyttig måde at huske den gennemsnitlige span er, at telefonnumre består af syv cifre, hvoraf de voksne gennemsnit .

auditive Spændvidde og Phonics


For virkelig at lykkes med fonemer færdigheder bør et barn har en score på seks eller højere . For eksempel kan børn kæmper med at læse længere ord , fordi de ikke kan huske den første del (e) af ordet . For at hjælpe med at løse problemet , kan forældrene læse højt for deres børn , tilskynde dem til at udvide deres ordforråd , praksis memorization færdigheder og lytte til højere niveau sprog på bånd med hovedtelefoner.

Stanford-Binet Intelligence Scale


En anden metode til at teste et barns korttidshukommelse er gennem Stanford-Binet Intelligence Scale , en standardiseret test udviklet til at vurdere kognitive evner nogen alder to eller ældre . Der er fire dele , hvoraf den ene er korttidshukommelsen , der vurderer sekventering færdigheder , korttidshukommelse og koncentration ved hjælp af en række tests der involverer sætninger , tal og billeder . En score på 100 , med en standardafvigelse på 16 , anses for normalområdet . De øvrige sektioner er Verbal Reasoning , Abstract /Visual Ræsonnement og kvantitative Ræsonnement .

andre behandlingsmuligheder

Kort sigt problemer med hukommelsen ikke kun indflydelse på, hvordan børn læser , men også hvordan de taler og lærer i almindelighed . Tilbringe tid sammen med andre børn , i modsætning til foran en computer eller et fjernsyn , er produktive i at stimulere bedre hukommelse vækst . Forældre kan også købe og fremme brugen af hukommelse spil og aktiviteter såsom matchende kort , krydsord , puslespil og andre trivia spil .

Komplikationer

Et pludseligt fald i hukommelsen kapacitet eller en ubrudt streng af glemsomhed kan være et tegn på et alvorligt problem , og barnet skal blive taget til læge med det samme . Mens forældre ikke bør gå i panik , da korttidshukommelse problemet ikke kan være meget alvorlig , kan det potentielt være et tegn på en form for demens .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------