Position: sygdoms > hovedpine >

skimmel & vejrtrækningsproblemer

   Tilstedeværelsen af mug er en kilde til luftvejsproblemer for sikker , og der er måder at opdage og fjerne skimmelsvamp , før det bliver et problem . Formen ses og lugtes , der optræder som fuzzy patches eller som misfarvet eller slimet patches . En stærk muggen lugt er et sikkert tegn på , selv om formen ikke er synlig . Eksperterne ved ikke, hvor meget eksponering er for meget , mens alle er enige om eksponeringen er ikke sundt

Åndedrætsbesvær


Der er både synlige og ikke synlige effekter direkte vedrører skimmel eksponering . Allergier og allergiske reaktioner er almindelige, som er astma . Irritation af øjne , næse , hals og bihuler og sinus hovedpine er effekter identisk med en almindelig forkølelse . En løbende næse ( næseflåd ) og hvæsende vejrtrækning er to flere effekter , som skyldes eksponering for svampesporer . To alvorlige, men ikke synlige effekter er kronisk betændelse i luftvejene og infektioner , som kan forårsage ardannelse og til tider alvorlig sygdom

Alert til fare


A advarende note : . Hver successive eksponering for skimmel for dem , der er allergiske vil forårsage mere alvorlige symptomer end de tidligere episoder . Undgåelse af mug og svampesporer er særligt vigtigt at dem, der er følsomme og er faktisk gode råd til alle .

skimmelvækst


Mold kræver fugt og en fødekilde , som pap , vægplader , fugtige tøj eller klude og lignende . Den ikke så gode nyhed er , selvom formen ikke er aktivt voksende , de døde sporer udviser de samme problemer som levende sporer . Nogle kilder opmuntrende skimmelvækst er områder , som tidligere er blevet oversvømmet , tag og VVS utætheder , og dræning problemer . Fugtig kælder og krybekældre er meget almindelige områder for vækst . Hyppige damp fra madlavning og bad brug , kondens , befugtningsapparater , dårlig ventilation og gamle klimaanlægget filtre er også fælles områder, hvor skimmel trives .

skridt til at kontrollere

regelmæssigt benytter udsugnings i køkkenet og bad, og brug skimmel-drab renere på badeværelset overflader som bruseren vægge , gardiner og fliser . Fjern eller brug aldrig tæppe i badeværelset-gulvfliser er det fornuftige valg . Brug den allerbedste kvalitet filtre i klimaanlæg og varmesystem , dette er ikke et sted at gemme en dollar . Aldrig lægge væk våde sko og aldrig sætte våde eller endog fugtige tøj i skuffer og skabe . Enhver vand lækage skal repareres straks eller ringe til en professionel . Sidst men ikke mindst , brænder ikke brænde , der har mug på barken i en brændeovn eller en pejs .

svækket immunsystem

Mennesker med mindre end et stærkt immunforsvar bør være særlig forsigtig, fordi eksponering for skimmel kan forårsage alvorlige komplikationer såsom infektion . En person overvinde åben kirurgi bør nøje undgå mug og muggent steder som en fugtig kælder eller krybekælder . Folk i gentagen kontakt med mug i et erhverv skal bære beskyttelsestøj for huden , og åndedrætsværn hvis dette er berettiget .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------