Position: sygdoms > hovedpine >

traume skade og psoriasisgigt

   Psoriasisgigt involverer smerte og hævelse i leddene samt røde og betændte hud , der kommer med huden betingelse psoriasis . Hvis du har denne tilstand , kan du opdage, at der er små fordybninger i neglene , som kaldes tæring , eller at dine negle er trække væk fra neglen senge . Psoriasisgigt kan være resultatet af skader eller traumer , selv om det ikke har været fuldt fastlagt

Identifikation


Denne type arthritis forekommer hos mennesker, der lider af den kroniske hudsygdom psoriasis . Det meget efterligner reumatoid arthritis , men hudens tilstand er til stede sammen med ledsmerter .

funktioner


Når psoriasisgigt er til stede , kan dine negle misfarves og bliver gul-orange . Dine fingre kan tage på en pølse-lignende udseende , ifølge SkinCarePhysicians. com . Derudover vil du lider ledsmerter og smerter .

Overvejelser


Psoriasisartrit menes at være resultatet af en unormal immunsystemet , men det kan være fremprovokeret af stress , især i en person, der er disponeret genetisk .

Triggers

Kendt udløser for psoriasis omfatter skade på huden , udslæt , og selv insektbid , konstaterer Gigt-Symptom. com .

stadig et mysterium

Forskning har været gjort på denne betingelse for 30 år , men den præcise årsag er endnu ikke fastlagt , men tidligere skader og traumer er overvejelser , samt en persons immunforsvar og hvor godt det fungerer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------