Hvad er tegn og symptomer på et forkølelsessår slutning?
Position: sygdoms > hovedpine >

Hvad er tegn og symptomer på et forkølelsessår slutning?

   Forkølelsessår skyldes flere forskellige stammer af den meget smitsomme Herpes simplex virus 1 ( HSV1 ) . Omkring 90 procent af amerikanerne er udsat for det på et tidspunkt i livet , ifølge Dentist. net . HSV1 er relateret til den virus , der forårsager genital herpes ( HSV2 ) , men er ikke det samme . Kun 40 procent nogensinde udvikler forkølelsessår symptomer , som omfatter smertefulde læsioner på læber og mund , der kan ofte emmer decharge , men betingelsen helbreder sig selv i omkring 14 dage.

Tab of Pain

Den smerte forkølelsessår kan faktisk starter flere dage før deres udseende . Mayo Clinic henviser til dette som varslet en generel latin afledt sigt fra ordet " forløber , " som beskriver de tidlige symptomer på en modkørende tilstand . Sår normalt vare op til to uger , hvis der ikke er mangel i immunsystemet , og ømme ikke bliver forværret . Når smerten begynder at falme , er ømme sandsynligvis begynder at helbrede og bør spreder inden syv dage.

Gul Crusting

Forkølelsessår optræder som runde blærer , der kan sive decharge . Da de ømme begynder at tørre ud og helbrede , vil udledningen danne en gul skorpe omkring kanten af blister , som væsken interagerer med luft og begynder at tørre ud . Den gule skorpe er en indikation på ømme skulle snart være afsporet , med helet hud nedenunder . Gennem denne proces , kan det ømme starter ofte kløe alvorligt .

Pink Skin Under

Den sidste symptom på en healing forkølelsessår er tilstedeværelsen af pink huden en gang blister falder af. Den lyserøde patch er nydannede hud , der voksede under de ømme og afhuggede den ømme er beskadiget hud fra kroppen . Nogle resterende hævelse kan forekomme omkring dette tidspunkt så godt. Udseendet af lyserøde hud er vejledende for ømme er afsluttet og bør helbrede uden ar under normale forhold.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------