Position: sygdoms > hovedpine >

almindelige navne for Parkinsons sygdom

   Parkinsons sygdom er en kronisk og degenerative sygdomme i nervesystemet . Fordi sygdommen forårsager nervecellerne i en bestemt del af hjernen til at degenerere , er patientens krop bevægelse påvirket

Parkinsons sygdom


Parkinsons sygdom tager det navn fra James Parkinson , den engelske læge , der i 1817 først beskrev virkningerne af sygdommen på det menneskelige legeme .

Rystelser Parese


Fordi en af de vigtigste symptomer på Parkinsons sygdom er en udtalt rysten , er sygdommen kaldes også ryste parese .

Lammelse Agitans


" Lammelse agitans " er latin for at ryste parese og tjener som den medicinske terminologi for sygdommen , efter University of Maryland Medical Center .

parkinsonisme

En person , der viser symptomer på Parkinsons sygdom siges at have parkinsonisme . Det er dog ikke alle, der vises parkinsonisme ende med at blive diagnosticeret med Parkinsons sygdom . Parkinsonisme kan også være forårsaget af hjernebetændelse , tumor eller skade , eller slagtilfælde , narkotika eller giftstoffer, ifølge Merck Manualer Online Medicinsk Bibliotek .

Primær Parkinsonisme

Parkinsons sygdom kaldes primær parkinsonisme og idiopatisk Parkinsons sygdom , ifølge hjemmesiden MedicineNet . Udtrykket idiopatisk henviser til det faktum , at der ikke er nogen kendt årsag til sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------