Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan du fjerner tan linjer

  Tan linjer kan være en af de mest irriterende og vedvarende bivirkninger af en sommer tilbragt i solen. Selv om de ikke udgør nogen sundhedsmæssig risiko , mange mennesker behandler tan -linjer som en skamplet for byen og ønsker at minimere deres udseende . Mens der ikke er nogen bedre behandling end blot at lade din tan fade , der er nogle måder, du kan mindske grimme tan linjer i den mellemliggende

Du skal bruge: .
Solcreme
. Exfoliating lotion .
Self Tanner .1 .
Brug en eksfolierende creme som et første metode angreb . Eksfolierende cremer bidrage til at fremme huden til at kaste og tage ud i toppen, døde lag af hudceller . Det vil hjælpe din tan at falme hurtigere , hvis de anvendes regelmæssigt . Hvis du ikke ønsker at miste din tan helt , fokusere på at anvende exfoliating lotion på området direkte omkring tan linje . Ved regelmæssig brug , kan du oprette en gradient på din hud tone , hjælper med at fjerne den blændende tan linje .
2 .
Prøv og endda din tan . Hvis din kulør linje er i en mærkbar og nem at tan sted , at komme tilbage ud i solen , kan være den enkleste løsning . Påfør et lag af solcreme i de områder af kroppen, hvor du allerede garvet og give ugarvet området yderligere eksponering .
3 .

Påfør selvbruner . Som en sidste udvej , kan kunstige Garver bidrage til at maskere mærkbar tan linjer på din krop . Vær sikker på at vælge en tone , der vil tilnærme din eksisterende tan-. og være parat til at genanvende selvbruner hyppigt, da den kan falme med tiden

gode råd og advarsler


 • Undgå langvarig udsættelse for solen eller solarium , UV-stråler er kendt for at være en medvirkende faktor til visse former for hudkræft .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------