Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man behandler ringorm effektivt

  Ringorm er faktisk ikke forårsaget af en orm , er det forårsaget af en svampeinfektion , kaldet Tinea . Ringorm er kendetegnet ved et cirkulært rødt udslæt , der er mere bleg i centrum , giver det en ring-lignende udseende . Heldigvis ringorm er sjældent alvorlige og kan behandles med nogle simple løsninger
1 .
bruge en recept fungicid er den mest effektive måde at behandle ringorm . Betal et besøg til din læge og få ham tage et kig på din udslæt .
2 .
Brug en over -the-counter creme designet til at helbrede fodsvamp . Ringorm er nært beslægtet med fodsvamp , så du kan bruge den samme medicin til behandling af begge dele.

3 .
Vask det berørte område hver dag for at behandle ringorm . Tør huden grundigt bort . Sørg for at du tør resten af kroppen , før du rører ved ringorm udslæt med dit håndklæde for at undgå at sprede den .
4 .
Du kan bruge flere hjem retsmidler til at behandle ringorm . Påfør æble cider eddike til ringorm udslæt flere gange i løbet af dagen . Du kan også anvende tea tree olie til udslæt at dræbe svampen .
5 .

Undgå ringorm infektioner i fremtiden ved ikke at dele personlige ejendele , og holder din hud tør og ved at bære flip flops i brusebadet .

gode råd og advarsler


 • Ringorm spredes ved kontakt med udslættet så vask dine hænder efter påføring enhver form for behandling .
 • Forsøg ikke at behandle ringorm hjemme, hvis udslæt dækker en stor del af din krop .
 • Hvis ringorm ikke forbedres, efter et par uger , ringe til din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------