Position: sygdoms > hovedpine >

myg & hepatitis C

   Myg er kendt for at overføre sygdomme . Selve arten , som de kvindelige feeds giver i høj grad til spredningen af sygdommen-lander på en vært , indsætte to nåle-lignende rør ind i huden og injicere enzymer i værtslandet kroppen for at forhindre koagulation mens myg suger blod

Du skal bruge:
Computer
. Læsning computerspil .
Bøger.
Lydbøger.

Misforståelser


Myg er ikke kendt for at overføre hepatitis -virus, er heller ikke andre insekter , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) .

Andre sygdomme


Myg i USA en tendens til at nøjes med at indberette hjernebetændelse og West Nile -virus til mennesker , CDC siger . De kan også overføre sygdomme til vores kæledyr og andre dyr .

Forebyggelse


Myg behov stillestående vand til at modnes . Clearing stillestående vand fra din ejendom kan forhindre myggene i at lægge æg . Mange insektbekæmpende også arbejde , DEET bliver bredt anvendt og anerkendt for sin effektivitet .

Hvordan Hepatitis sendes

Den mest almindelige årsag til transmission af hepatitis C i Amerika er brugen af injicerede stoffer . Andre årsager omfatter modtagelse donorblod eller organer , der modtager tatoveringer eller piercinger med en kontamineret kanyle , hiv-smittede , eller at blive født fra en mor smittet med hepatitis C , blandt andet

Advarsel

Ifølge Nicole Cutler . L. Ac. , skriver for Hepatitis-Central. com , kan brugen af DEET være farlige for dem, der er smittet med hepatitis C- virus . Personer med hepatitis C allerede har svækket lever og DEET kan let absorberes af huden , indånding eller indtagelse , forårsager mere pres på leveren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------