Position: sygdoms > hovedpine >

tegn og symptomer på tidlig ms forstoppelse

   Multipel sklerose er en sygdom i nervesystemet og resulterer i en øget tab af kropslig funktion . Alvorlig forstoppelse er derfor ofte et tegn på tidlig MS , fordi det signalerer , at kroppens fordøjelse funktion er unormal , da tarm kontrol involverer mange nerver og muskler . Fordi forstoppelse er sådan en følsom betingelse for at diskutere , at mange syge ikke indberette det til lægerne .

Begrænset afføring


Hvis du har afføring to gange om ugen eller mindre , er du oplever forstoppelse . Gennemsnitlig afføring forekomme mere end to gange om dagen , så hvis du kun bruger toilettet to gange om ugen , er det et sikkert tegn på forstoppelse .

Too Much Filterdug


Ifølge Bowl Control Resource Center , er det unaturligt at stamme mere end en fjerdedel af tiden, når der har en afføring . Så vær opmærksom på dine oplevelser , og hvis du er belaste konsekvent , så er du sandsynligvis oplever forstoppelse .

Lumpy Taburet


Vær opmærksom på sammenhængen i din afføring . Normal afføring ikke er for hårdt eller klumpet . Hvis din afføring er klumpet eller hårdt mere end en fjerdedel af den tid , kan du have forstoppelse .

Følelse af ufuldstændig Evakuering

Hvis du har haft en afføring , især en flydende afføring , men du stadig føler nødt til at gå bagefter , har du måske forstoppelse . Denne fornemmelse af en ufuldstændig evakuering , ifølge Multiple Sclerosis Association of America , bør ikke forekomme mere end en fjerdedel af tiden.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------