testosteron skudt vs fløde
Position: sygdoms > hovedpine >

testosteron skudt vs fløde

   Testosteron er afgørende for mandlige sundhed . Mange mænd ikke har tilstrækkelige mængder og må søge testosteron tilskud . Mandlige hormon substitutionsterapi bruger en række gennemførelsesmekanismer. To af de valg i arsenal er geler eller cremer og skud

Er der forskelle ?

Supplemental testosteron , hvorvidt leveres gennem en indsprøjtning eller en creme eller gel , der er nødvendigt for mange mænd . Flere faktorer er bestemmende for levering system for hvert individ. Selv om både aktuelle og injicerbar testosteron arbejde, er der andre faktorer, til at overveje bort fra effekt.

Comfort Level

Den mest anvendte form for injicerbare testosteron er baseret på en olie suspension . Effektiv levering kræver en lille kanyle med tilstrækkelig længde til at trænge ind i en større muskel .

Convenience

Testosteron geler og cremer er typisk anvendes dagligt , i patientens eget valg . Medmindre en patient gør sig selv injektioner , som nogle gør , vil han nødt til at besøge lægens kontor hver 10 til 14 dage for hans skud .

Omkostninger

injicerbare former af testosteron er generelt billigere end cremer og geler . Injicerbare testosteron er ikke patenteret . De hyppigst anvendte geler og cremer er , selv om en blanding apotek kan producere formuleringer , der er lavere i pris end det populære navn mærker .

Sikkerhed

Når cremer eller geler anvendes , skal man passe på , at områderne huden , hvor formuleringen var anvendt ikke kommer i kontakt med andre , især kvinder og børn . Dette er ikke en bekymring med injektioner .

Timing

Cremer og geler hurtigt virkende , men af kortere varighed . De skal anvendes en til to gange om dagen for at holde testosteron niveauer stabil . Injektioner frigive testosteron i kroppen mere langsomt, men deres virkningsvarigheden er alt fra 10 til 14 dage eller længere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------