Position: sygdoms > hovedpine >

tillæg for nyreproblemer

   Kosttilskud kan hjælpe med at forbedre nyre hjælp, og hjælper med at reparere skader udført af nyrerne betingelser . Fra nyresten hos patienter i dialyse der er forskellige kosttilskud for at hjælpe bistår med disse betingelser at lempe bivirkninger eller lektion virkningerne af betingelserne . Kosttilskud, er opnået gennem urter , medicinal kosttilskud og fødevarer , vi spiser .

Carnitin ( L-carnitin )


Carnitin er et næringsstof , som produceres i leveren og nyrerne og hjælper kroppen omdanne fedt til energi . Kroppen som regel er i stand til at gøre nok carnitin , men nogle gange er der behov for supplerende carnitin , når kroppen har en mangel . Patienter i dialyse eller diagnosticeret med nyresygdom sædvanligvis føre til en mangel på carnitin i hele kroppen .

Fish Oil


Fiskeolie er kendt for at være højt indhold af omega -3 . Omega -3 har vist sig at reducere hjerte-kar- sygdom ( CVD ) . Hjerte-kar- sygdom har været forbundet som en risikofaktor for patienter med kronisk nyresygdom ( CKD ) . Omega -3 fedtsyrer er ikke syntetiseres i kroppen og skal indhentes fra dem diæt eller ved kosttilskud .

brændenælde


brændenælde er et naturlægemiddel supplement, der hjælper med at fjerne giftstoffer fra nyrens . Herbalist David Winston rapporter om, at han med succes reduceret creatinin niveauer med brug af nælden frø i folk, der havde svært mindsket nyrefunktion . Angives også af hans rapport folk havde glomerulenphritis og andre degenerative nyresygdomme .

Kalium

Med folk, der har en fortid med calcium indeholder nyresten , øget kosten kaliumindtagelse har været anset for at mindske calciumudskillelsen i urinen . Når kroppen har en mangel på kalium det har også været kendt for at øge calcium i urinen . Kalium kan fås ved kosttilskud eller spise kalium rige fødevarer .

Vitamin C

Ligesom kalium C-vitamin virker til at reducere nyresten . C-vitamin hjælper forsure urinen bidrage til at opløse nyresten , der består af urinsyre krystaller . C-vitamin kan fås gennem appelsiner , gulerødder og druer alene med C-vitamin ascorbat kosttilskud .

Amino Acid

Amino syre øge 's af protein i kosten til patienter i dialyse . Nogle dialysepatienter har lavere niveauer af protein, som kan forårsage komplikationer af nyresvigt . Forskning udført af Joseph A. Eustace , MD har vist , at aminosyre piller er veltolereret på dialysepatienter og billigere derefter intravenøs metoder af aminosyrer . Citronsaft er en god kilde til aminosyrer , tilføjer en teskefuld eller flere af citronsaft til vandet , kan hjælpe med at forbedre protein niveauer .

Cranberry

Cranberry kosttilskud har været kendt for at hjælpe lindre ubehaget ved urinvejsinfektioner . Tranebærsaft hjælper med at forhindre bakterier at klæbe til foring af urinvejene . Tranebær også bidrager til at reducere mængden af hvide blodlegemer i urinen , som er øget på grund af bakterierne . Undersøgelser udført af JAMA med forsket fra University of Michigan og Rutgers University har vist, tranebærsaft forhindret vedhæftning af E. coli de antibiotikaresistente sygdomsfremkaldende.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------