Position: sygdoms > hovedpine >

kolloid sølv som en acne behandling

   Acne er en hud betingelse , at plager folk i næsten alle aldre . Svær acne er ikke kun ubehageligt , smertefuldt og grimme , men det er en betingelse , at også kan påvirke selvværd . ? Kan kolloid sølv hjælpe

Acne


Overskydende olie kombineret med døde hudceller og bakterier kan blokere porerne og skabe pletter , der definerer acne . De pletter kan variere fra sort hoveder til bumser . American Academy of Dermatology rådgiver er der ingen natten helbredelsesmetoder for acne , og behandling skal være løbende for at være effektiv .

Kolloid sølv


Kolloid Sølv produkter er skabt af bittesmå partikler af sølv , der er suspenderet i en væske og sælges eller distribueres til forbrugerne som en anti-bacterial/anti-viral afhjælpe. Producenterne af disse produkter hævder, at de kan helbrede en lang række lidelser , selv om anerkendte medicinske tidsskrifter mangler alle offentliggjorte undersøgelser, der sikkerhedskopiere disse påstande .

Acne kur krav


Tilhængere af kolloidt sølv hævder, at det vil dræbe de bakterier, der skaber bumser og hudorme , der kendetegner acne .

Risici

Langvarig eller overdreven brug af kolloidt sølv , kan resultere i en irreversibel tilstand kaldet argyria , som forårsager huden til at vende en blålig farve . Andre risici inkluderer muligt nyreskader , kramper og hudskader .

Effektiv acne behandlinger

Korrekt acne behandling kræver behandle roden af problemet , som er en overskydende produktion af olie . Medikamenter, adresse de hormoner , der regulerer olieproduktionen har vist sig at være yderst effektiv til behandling af acne , som supplement til ordentlig hudpleje . Korrekt hudpleje omfatter rengøring af ansigt med en mild sæbe , ved hjælp af et aktuelt acne behandling for at hjælpe tørre op overskydende olie og anvender ikke-noncomedogenic make- ups .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------