Position: sygdoms > hovedpine >

synergistisk virkning af pygeum & brændenælde rod

   National Kidney og urologiske sygdomme Clearinghouse anslår , at mindst 25 procent af mænd i 40'erne , vil lide af benign prostatahyperplasi ( BPH ) , en ikke-kræft udvidelse af prostata . Selv om både brændenælde rod og pygeum behandle BPH , når de anvendes enkeltvis , dokumenterede beviser på, at når de bruges sammen , de synergiske virkning af de to urter adresser kernen symptomer på den betingelse langt mere effektivt

Fakta


En stedsegrønt træ , der vokser i de højere stigninger i det centrale og sydlige Afrika , pygeum , også kendt som pygeum africanum , giver mange sundhedsmæssige fordele . Drogetilberedninger kun bruge bark af træet . Brændenælde , også kaldet Urtica dioica vokser helt tæt på flodbredder i de tempererede egne af verden . Brændenælde kosttilskud kan enten indeholde frysetørrede blade eller roden af nælden anlægget .

Betydning


En 1996 schweizisk undersøgelse offentliggjort i medicinske tidsskrift Phytomedicine rapporterede , at uddrag af pygeum og nælder rod hjalp behandle symptomerne på mild til moderat BPH . Naturlægemidler duo hæmmede den sag af to enzymer , 5 alfa-reduktase og aromatase , som fremmer kroppens produktion af dihydrotestosteron ( DHT ) og østrogen . Både DHT og østrogen bidrage til prostata vækst og udvikling af BPH hos mænd .

Overvejelser


Den schweiziske undersøgelse fandt også, at selvom begge urter effektivt blokeret aktiviteten af de to enzymer , kombinationen af de to havde en stærk synergistisk effekt langt større end de enkelte effekter i at bremse aromastase , en af de enzymer, der bidrager til BPH . Validering af kombinationen af de to urter er især væsentlig i betragtning af, at mens nælde vokser rigeligt , pygeum , en svindende ressource , vokser under meget særlige betingelser i begrænsede områder i verden .

Teorier /Spekulation

Mens den præcise mekanisme for , hvordan brændenælde rod og pygeum behandle prostata sygdom er fortsat uklart , den eksisterende forskning konkluderer , at de urter arbejde ved at gribe ind med bindingssteder for DHT . I betragtning af at overskydende DHT også udløser hirsutisme , akne og hårtab i en tilstand kendt som polycystisk ovariesyndrom ( PCOS ) hos kvinder , teoretisk brændenælde rod-og pygeum kan også nyde godt PCOS patienter .

Sikkerhed

Mænd , især i Europa , har længe brugt urtemedicin som f. eks brændenælder og pygeum at behandle BPH uden recept . Selv om urter har en lang og sikker historie terapeutisk brug , kan de undertiden påvirke absorptionen af receptpligtig medicin og andre urter og forårsage uønskede bivirkninger , i henhold til University of Maryland Medical Center . Læger anbefaler at få en diagnose for BPH , før selv behandling med urter som den tilstand kan ligne symptomer på prostatakræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------