Position: sygdoms > hovedpine >

tegn og symptomer på akut depression

   Akut depression er også kvantificeret som en større depressiv lidelse . Dette er en form for klinisk depression , hvor symptomerne er mere intens og kan endda være livstruende , hvis patienten begynder alvorligt at overveje selvmord . Professionel medicinsk hjælp er opmuntret til dem der beskæftiger sig med akut depression , og behandling kan omfatte medicin , livsstilsændringer , rådgivning , hospitalsindlæggelse eller endda elektrochokterapi . En person, der lider af akut depression kan ikke være bekendt han lider af en behandlelige sygdom , så det kan blive af afgørende betydning for dem omkring ham til at være opmærksomme på symptomer og tegn .

Manglende interesse

sløv adfærd sammenfaldende med en definerbar manglende interesse i, hvad der tidligere var behagelige oplevelser og interesser er en meget mærkbar symptom på akut depression . Nogen der lider af denne sygdom kan ikke længere deltage i fritidsaktiviteter som sport eller motion . Hun kan holde op at gå ud med venner og tilbringe tid sammen med familien. Tilfredsstillelse af enhver art er ikke længere søges .

Træthed

Træthed og et tab af energi til at fuldføre selv de simpleste opgaver er et tegn på akut depression . Dette symptom kan være udstillet på en anden måde end ovenstående eksempel . Den deprimeret person kan have en interesse i at udføre opgaver eller søger tilfredsstillelse , men er simpelthen for træt til at gøre en indsats .

søvnproblemer

Søvnproblemer kan påvirke en deprimeret person i en række forskellige måder . Nogle mennesker kan reagere på depression ved at trække gardinerne for , slukke lyset og sove i timevis i løbet af dagen . Andre kan opleve søvnløshed . Atter andre kunne vågne op midt om natten efter en fitful par timers hvile og derefter hovedet tilbage til at sove meget tidligt om morgenen efter at være blevet vågen i to eller tre timer .

Kognitiv dysfunktion

" The Complete Medical Guide for Familie Caregiver " citerer en mangel i kognitive evner, som et tegn på alvorlig depression . Patienten kan have problemer med at koncentrere eller fokusering på opgaven ved hånden . Andre tegn omfatter bortfaldt erindringer , problemer med at gøre beslutninger og især mindsket problemløsning kapaciteter .

Pessimismen

Deprimerede udtrykker ofte negative tanker eller pessimistisk synspunkt, men dette symptom er intensiveret og udvidet i dem, der lider akut depression , ifølge " Forståelse Depression . " Negativitet og pessimisme kan udtrykkes som at bebrejde dig selv for problemer uden for din kontrol , hoppe til negative konklusioner baseret på en enkelt begivenhed og fordrejet opfattelse , der kan omfatte paranoia .

Extreme Symptomer

I de mest alvorlige tilfælde af akut depression Kan patienter begynde oplever hallucinationer af en akustisk eller visuel karakter eller begge dele . Overdreven fjendtlighed mod sig selv eller andre er en anden potentiel symptom . Selvmordstanker udtrykt af en udstiller andre symptomer på akut depression bør aldrig være afslappet forkastes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------