Position: sygdoms > hovedpine >

virkningerne af høreapparater på en pacemaker

   Hvis du har haft en hjerte- installeret pacemaker , er det muligt at du også kan bære et høreapparat , især hvis du er ældre . Da begge disse anordninger fungere elektronisk , og et høreapparat drives af en trådløs batteri , der ofte holdes , for nemheds skyld i en brystlomme nærheden af, hvor en pacemaker er mest sandsynligt installeret , er der en vis bekymring om, hvorvidt dit høreapparat batteriet er muligvis . påvirker funktionen af din pacemaker

Hvordan virker en pacemaker Work ?


En pacemaker overvåger og hjælper med at kontrollere din hjerterytme ved hjælp af et batteri , en edb- generator og ledninger med elektroder eller sensorer i den ene ende . Generatoren er drevet af batteriet , og begge er indkapslet i en tynd metal kasse . Ledningerne , ved afslutningen af boksen , skal du slutte generatoren til dit hjerte . Pacemakeren værker af elektricitet , afsløre den elektriske aktivitet i dit hjerte , og derefter , hvis dit hjerte slår unormalt , at sende elektriske impulser til at chokere din hjerterytme tilbage til normal. Den registrerer også den igangværende elektriske aktivitet i dit hjerte , så lægen kan overvåge både dit hjerte og pacemaker .

Hvordan virker et høreapparat Work ?


Et høreapparat er en lille elektronisk enhed , der bidrager til at forstærke lyden . Alle elektroniske høreapparat har en modtager , en forstærker , et batteri og elektroniske kredsløb . De fleste bruger en fjernbetjening ( RCD ) til magten høreapparatet . Der er mindst fire forskellige typer af fjernbetjeningen høreapparat enheder : . FM , elektromagnetisk induktion , toner og infrarød til at generere et signal

Høreapparater og Pacemakere


Spørgsmålet er, om el-drevne RCD batteriet på din hørelse Støtten kan forårsage interferens med eller endda helt forstyrre , din eldrevne pacemaker . Dette giver anledning til bekymring , da pacemaker funktion er kendt for at reagere negativt på signaler fra mobiltelefoner , elektronisk overvågningsudstyr og andre trådløse teknologi .

Produkt Advarsler

Nogle produktdokumentationen for høreapparat fejlstrømsafbrydere bære advarsler om, at sige, hvis du har en pacemaker , bør du ikke holde fjernbetjeningen til dit høreapparat i nærheden af , hvor din pacemaker var kirurgisk installeret . Et godt eksempel på , hvor der ikke til at bære dine RCD , ifølge litteraturen , ville være en brystlomme i en skjorte eller et jakkesæt .

To Studies

I april 2001-udgaven af høringen Tidendes foretaget en artikel af Levi A. Reiter og Jorge Camunas om " Hearing Aid Remote Control Devices og pacemaker Patient . " I artiklen beskrev forfatterne to studier, som de havde gjort på høreapparat -enheder og pacemakere . Den første var en undersøgelse af en enkelt patient på en pacemaker centrum, med sin læge til stede . Det andet var en udforskning af virkningerne af flere typer af fejlstrømsafbrydere på flere varianter af pacemaker , gjort inden en kunstig brysthulen . Forfatterne bemærkede , at der ikke offentliggjorte undersøgelser eller forskning eksisterede på det tidspunkt, hvor artiklen om , hvorvidt pacemaker /høreapparat nærhed kan skabe elektronisk interferens , som kan skade pacemakeren . Fire høreapparat fejlstrømsafbrydere blev valgt for den anden undersøgelse og drives i fire forskellige positioner : direkte over pacemakeren site , over til stedet, men omkring 18 inches væk , en tomme væk fra atrielle ledning og en tomme fra den ventrikulære ledning . Ingen af de fjernbetjeninger testet i nogen af studierne grebet ind med pacing af hjertet eller sensing funktion pacemakere i drift , og der var ingen stop eller indgreb i formelle pacing med alle brugte RCD . Der var et vist tab af telemåling og måling af hjerte -data ( som din læge vil bruge til at tjekke dit hjerte og bearbejdning af pacemakeren ) , på den ene tomme afstand fra pacemakeren med FM og den elektromagnetiske induktion modeller . Forfatterne til artiklen konkluderede , at ingen af pacemakeren blev forstyrret af normal drift af nogen af de RCD enheder , der blev testet i en nærhed til pacemakeren . Men da telemåling var påvirket af FM og elektromagnetiske induktion modeller , bør produktet litteratur advarsler stadig overholdes hvad nærhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------