Position: sygdoms > hovedpine >

hvilken slags brød kan en diabetiker spise ?

   Næsten 8 procent af befolkningen i USA lider af diabetes . Diabetes er en tilstand , hvor kroppens evne til at bearbejde glukose er nedsat , hvilket resulterer i forhøjede blodsukker . Høje niveauer af glukose i blodet kan skade arterierne og bidrage til hjertesygdomme

Defense og behandling


Den første linje i forsvar og behandling for diabetes er en diæt , der begrænser kulhydrater og sukker . Brød er høj i kulhydrater , som kroppen hurtigt omdanner til glukose , i form af sukker, der anvendes af kroppen til energi .

Begrænsning Kulhydrater


De fleste diabetiske kostvaner vil tilskynde patienten til at begrænse indtagelsen af kulhydrater . Men det betyder ikke, en diabetiker skal eliminere kulhydrater helt . I stedet begrænser indtag af kulhydrater til 45 til 65 procent af dit daglige anbefalede kalorier . Brød kan spises , hvis fremstillet af en kompleks kulhydrat base gerne fuldkorn mel .

Næringsindhold


Etiketten på dit brød vil fortælle dig , hvor mange kulhydrater der er i en tjener , men hvis du foretrækker at tjekke , før du går på indkøb , eller hvis du ønsker at gøre brød derhjemme , det amerikanske landbrugsministerium giver en Food and Nutrition database , der giver dig mulighed for at søge mad og bestemme deres næringsværdi . ( Se Ressourcer 1 )

fuldkorn

Den komplekse kulhydrater i hele kerner er vanskeligere at nedbryde i kroppen , og derfor langsom frigivelse af sukker i blodbanen . Dette skaber en mere stabil blodsukker .

Undgå

Undgå raffinerede versioner af de mere naturlige produkter som raffineret hvidt mel . Raffinering af skaber et produkt med højt simple kulhydrater i stedet for komplekse kulhydrater , hvilket betyder en hurtig løsladelse af sukker i blodbanen .

diætist

Husk, at alle diabetikere situation er unik . En diabetiker skal rådføre sig med en læge eller diætist , når de foretager kosten beslutninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------