Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man kan genkende og behandle en spiseforstyrrelse

   Spiseforstyrrelser omfatter en bred vifte af symptomer relateret til en person, der har en usund besættelse med mad . Det første skridt til at få behandling for en spiseforstyrrelse , er at genkende symptomerne . Her er nogle måder, du kan vide , om du kan lide af en spiseforstyrrelse
1 .
Kig i spejlet . Hvis du ser dig selv som fedt , når andre fortæller dig , at du er for mager , kan du blive ramt af spiseforstyrrelsen anorexia nervosa . Denne betingelse medfører, at Lidende altid se sig selv som forholdsmæssigt større end de reelt er .
2 .
Vær opmærksom på dine spisevaner . Har du spiser, og derefter kaste op eller umiddelbart har til motion? Hvis ja , kan du blive ramt af bulimi .

3 .
Overvej din brug af afføringsmidler . Hvis du bruger afføringsmidler efter at have spist for at hjælpe med at udrydde kalorier du sandsynligvis have en spiseforstyrrelse.
4 .
Tænk over din træning vaner . Hvis du går til gymnastik overmenneskeligt og føle dine muskler er små , når målebåndet siger noget andet , måske du har en tilstand kendt som kroppen dysmorphia .
5 .

Få hjælp fra venner og familie for at afgøre, om du har et problem . Hvis de føler, at du lider af en spiseforstyrrelse , kan du overveje at se en læge eller terapeut til at diskutere dine muligheder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------