Position: sygdoms > hovedpine >

hovedpine uddannelse for en massage terapeut

   Spørg nogen du vide, hvad de mest almindelige lidelse er , at de oplever , og øverst på listen vil blive hovedpine . De er de mest almindelige fysiske problem i den menneskelige eksistens . Halvfems procent af mennesker rapport mindst en hovedpine hvert år . De er typisk selvstændig og løser sig selv efter kort tid , men der er nogle skridt massører kan tage for at afhjælpe den irriterende hovedpine

typer af hovedpine


Der er flere forskellige typer af hovedpine , hver forårsager en anden type af smerte . Den mest almindelige form for hovedpine er spændingshovedpine , som er forårsaget af muskelspændinger eller skeletale forskydning blandt andre årsager . Vaskulære hovedpine tegner sig for omkring 8 procent af hovedpine og omfatter klynge hovedpine , sinus hovedpine , fælles og migræne . Disse kan være forårsaget af fødevarer følsomheder , brug af alkohol eller ændringer i kroppens kemiske balance . Kemisk hovedpine er forårsaget af nogen kemisk ubalance , herunder sult , receptpligtig medicin brug , dehydrering eller den frygtede koffein hovedpine . Endelig den farligste form for hovedpine , den trækkraft-inflammatoriske hovedpine . Denne type hovedpine er ofte udløst af underliggende sygdomme , såsom aneurisme , tumorer , hemorrhages og infektioner i det centrale nervesystem . Migræne hovedpine er forårsaget af svær konstriktion og dilatation af blodkarrene , der forårsager alvorlige smerter .

spændingshovedpine


Spændingshovedpine er meget lydhøre over for massage teknikker , især dem rettet mod at lindre muskelspændinger eller involverer bevægelse af kroppen. Skånsom tryk, panden eller bunden af kraniet , eller anvendes til templerne kan yde nødhjælp fra smerte . Skånsom strøg langs panden og skuldre kan også afslutte hovedpine smerte .

Vaskulære Hovedpine


Vaskulære hovedpine bedst kan behandles med flere trykpunkter i ansigtet . Tegning små cirkler med fingrene fra midterlinien af panden ud til templerne er effektiv . Fingerspids pres på næseryggen lige under øjenbrynene , samt på hver side af næseborene og under kindben er også effektivt . Bør udvises forsigtighed med at forvolde intet ubehag til kunden , og massage bør ikke udføres , når bihule trykket er ledsaget af grøn eller gul slim , eller hvis smerterne har varet mere end tre dage .

Chemical Hovedpine

Kemisk hovedpine behandles bedst ved at behandle ubalance . Sult hovedpine bør behandles med et måltid , koffein hovedpine med en kop kaffe . Kemisk hovedpine udløst af receptpligtig medicin , bør bringes til en læge opmærksomhed .

Traction -inflammatoriske Hovedpine

Disse er de mest alvorlige og potentielt farlige hovedpine , fordi de er forårsaget af alvorlige underliggende lidelser. Svær hovedpine med pludseligt indsættende og at gentage , er eller ledsaget af en feber kunne tyde på en alvorlig medicinsk tilstand og skal behandles af en læge så hurtigt som muligt .

Migræne Hovedpine

Desværre er der lidt massage kan gøre til rent faktisk at afslutte en migræne hovedpine , men blide strøg til hovedet og ansigtet kan medføre afslapning og en vis lettelse fra smerte . Massage bør være centreret omkring hoved, nakke og skuldre . Ice kan også bruges til at nedsætte trykket .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------