Position: sygdoms > hovedpine >

ergonomiske stole til hoftesmerter

   Ergonomi er en ingeniør videnskab, som er interesseret i mennesker og det arbejde , de gør , og hvordan opgaverne , udstyr og miljø kan nyde den person og ikke resulterer i smerte og skader , der ofte forekommer på arbejdspladsen . Hvis din kontorstol , eller en stol at sidde i for en lang periode , er ikke designet til at imødekomme dig og dine specifikke behov , kan resultatet være hoftesmerter

Kurvet Sæder


I 1970'erne , designere begyndte at skabe stole , herunder toiletsæder , der var formet , fordi det skulle være mere komfortabel . Før 1970'erne , stole sæder , selv bilsæder , var flade og ikke-konturer . Det er siden blevet opdaget , at når konturen er fjernet fra et sæde , hofte smerter også ophører , fordi kontur er den stimulus for smerte .

Resultat


Den kontur af pladser , som formodes at være form-montering , er ofte krum langt mere end den naturlige kurve for det menneskelige legeme . Resultatet er , at presset på din egen krop , når man sidder årsager Indfald af sener , nerver , knogler , brusk og hud . Kurvede sæder også resultere i rotation af de øverste ben . Når man sidder på en kuperet sæde i lange perioder , bliver din krops naturlige tilpasning fordrejes, hvilket fører til hoftesmerter .

Ekspert Insight


Den amerikanske Labor anbefaler , at stolen yder støtte til din bagdel , arme , ryg og ben og samtidig reducere kontakt stress , insisterende anstrengelser og akavede arbejdsstillinger . Stolen skal give dig mulighed for at sidde i forskellige stillinger , samtidig med at nødvendige støtte til dig, mens i disse forskellige positioner .

Ryg

Når du vælger din ergonomisk stol overveje ryglæn , armlæn , sæde og base . Hvis ryglænet ikke er konstrueret godt , kan tilbage og hoftesmerter samt træthed resultat . Undersøg størrelsen af ryglænet , stilling og materialet . Du skal have en passende ryglæn at yde støtte til lænde-og hjælpe med at opretholde den naturlige krumning af rygsøjlen . Købe en ergonomisk korrekt stol , der har en ryg , der kan justeres . Passiv kurve af ryglænet skal passe ind i en kurve over ryggen. Tilpasningen bør gøre dig i stand til at læne sig tilbage på 15 grader fra lodret . Kig efter en enhed , der gør det muligt ryglænet , der skal flyttes frem og tilbage , som er nødvendig for korte folk, der ønsker at undgå at få den forreste kant af sædet puden at komme i kontakt med deres knæ .

Sæde

Hjemstedet for din stol må ikke være for høj , da det vil give dine fødder understøttet eller bede dig om at komme videre i stolen . Som et resultat , er din ryg ikke længere at komme i kontakt med bagsiden af stolen og er ikke understøttet . Akavet position kan resultere i hævelse , følelsesløshed , smerte , begrænset cirkulation og træthed .

Armlæn

Armlænene på stolen skal placeres således, at de tillader dine overarmen skal ligge tæt på din krop og samtidig støtte din underarm . Armlænet skal være bred nok , at du nemt kan komme ind og ud af stolen og lave nok så dine skuldre kan forblive afslappet . Armlæn skal være fremstillet af blødt materiale og har afrundede kanter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------