Position: sygdoms > hovedpine >

fantom anfald

   Phantom anfald , en undertype af delvis krampeanfald , forårsage forvrængning i sanser syn, hørelse , smag , lugt og berøring . Nogle mennesker er født med fantom krampeanfald , mens andre udvikler det på senere tidspunkter i livet . Nogle gange refereret til som sensorisk anfald , phantom anfald typisk kun vare flere sekunder og mangler ofte kramper og andre synlige symptomer , hvilket gør dem svære at opdage

Typer


Phantom anfald er forskellige fra person til person , og der er mange typer . Under visuelle anfald , kan patienter se lysglimt , erfaring levende hallucinationer , eller mister vision for en kort periode . Svimlende anfald forårsage svimmelhed og usikkerhed . Olfaktoriske anfald gøre patienterne lugte fantom lugte , såsom røg eller en metallisk lugt . En patient , der har en auditiv beslaglæggelse hører lyde , selv musik , ikke spores af andre . Somatosensoriske beslaglæggelser , der er karakteriseret ved en prikkende eller varm fornemmelse i hele kroppen , er de hyppigst rapporterede fantom anfald .

Diagnose


Der er ingen enkelt test til at diagnosticere Phantom anfald . En komplet undersøgelse af en neurolog er nødvendig ved mistanke om epileptiske anfald . Phantom beslaglæggelser er vanskelige at diagnosticere og er let forveksles med andre sygdomme , især psykiatriske lidelser . At udelukke andre lidelser er det første skridt til diagnosticering . MRIs og EEG kan vise hjernens aktivitet tyder på fantom anfald , men " normale " resultater ikke nødvendigvis udelukker epileptiske anfald . Patientens beskrivelse af symptomerne er ofte den mest værdifulde aktiv i diagnosticering fantom epileptiske anfald .

Årsager


Phantom beslaglæggelser er symptomer på dårligt fungerende hjerne aktivitet . Små børn og ældre patienter, der bliver de undtagelser , årsagerne til anfald er som regel ikke kan identificeres. Læger søger underliggende årsager til anfald i at fastlægge den bedste behandling. Genetiske abnormiteter , hjernesygdomme og skader kan være andre faktorer i visse tilfælde af fantom anfald .

Behandling

Medicin er normalt succes i at behandle fantom epileptiske anfald . Behandling af eventuelle underliggende sygdom er som regel lykkes at kontrollere anfald . Alternative behandlinger omfatter nerve stimulation terapi , en lav-kulhydrat , højt fedtindhold kost , og i sjældne tilfælde , kirurgi . Isoleret anfald kan ikke kræve nogen form for behandling .

Advarsel

Mange mennesker med fantom krampeanfald er uvidende om, at de har denne tilstand . Det er ikke ualmindeligt, at en fantom beslaglæggelse at være en aura-advarsel-for en mere omfattende beslaglæggelse . Selv om medicinske samfund betragter generelt fantom anfald som godartet , søge lægehjælp , hvis du tror, du har haft nogen form for beslaglæggelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------