Position: sygdoms > hovedpine >

hjælpemidler hjem test

   Test for at afgøre, om en person er smittet med human immundefekt virus ( HIV ) , som forårsager aids , kan gøres privat derhjemme . USA Food and Drug Administration har godkendt kun ét produkt , Home Access HIV -1 Test System , der skal anvendes i hjemmet . Mennesker, der tager testen skal forstå, hvordan testen fungerer , hvordan du kan modtage resultaterne , og hvilke forholdsregler de bør tage

Produkt


Home Access HIV -1 Test System fås i en standard og en udtrykkelig kit . En blodprøve for at teste for hiv. Sættet indeholder en gaze , alkohol prep pad , optrækkelige lancet og blod prøvekortet . En forudbetalt kuvert er medtaget for at maile model til et akkrediteret laboratorium for afprøvning .

Process


Den testkit kan bestilles online , via mail eller på apoteket . Kontakt Home Adgang Sundhed for at få en anonym kodenummer , for at modtage rådgivning , før du tager testen , og for svar på eventuelle spørgsmål . Testen er udført af prikker en finger med The Lancet og markedsføring blod på prøvekortet . Resultaterne leveres via telefon inden for syv arbejdsdage. En skriftlig kopi af resultaterne er også tilgængelig ved amerikanske post eller e-mail . Rådgivning tilbydes , hvis resultaterne er positive , sammen med oplysninger om medicinske og sociale ydelser .

Forholdsregler


Home testkit ikke er godkendt af FDA , er også solgt til forbrugerne . Selskaber, der leverer disse kits hævder at give resultater gennem en spyt eller urinprøve inden for 15 minutter. Disse tests er ikke føderalt godkendt til at- home brug . Nogle test kits også fejlagtigt hævder at være godkendt via FDA eller fremstilles i en FDA-godkendt fabrik .

Resultater

Home Access test kontrollerer, om der produceres antistoffer , når en person har virus i hans krop . Det tidsrum , som en person kontrakter HIV og kroppen begynder at antistoffer er forskellig for hver person . I gennemsnit begynde antistoffer producerer inden for to til otte uger , med et gennemsnit på 22 dage . I nogle tilfælde antistoffer ikke udvikle til seks måneder.

Et negativt testresultat kan opstå i denne tid , hvor HIV- antistoffer er ikke påvises . En falsk eller ubestemt resultat kan opstå på grund af en utilstrækkelig mængde blod til at teste , andre medicinske tilstande , eller fordi processen med at gå fra negativ til positiv stadig finder sted i kroppen .

Omkostninger

Når købes direkte form Home Access Health , Home Access HIV -1-standarden testsystem er til rådighed for $ 44,00 for en enkelt test og 77,95 $ for en to-test pakke . Express HIV -1 test giver resultater inden for en arbejdsdag og koster 59,95 dollar for en enkelt test og $ 105,95 for en dobbelt pakke .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------